PS4: Η απόλυτη next-gen κονσόλα

Ζεις στο σήμερα και δε γνωρίζεις το PlayStation 4;

Μάλλον ΔΕΝ ζεις στο σήμερα. Η Sony κυκλοφόρησε στην Ελλάδα από τα μέσα Δεκεμβρίου την επόμενη γενιά PlayStation, με το PS4 να έρχεται με πολλά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, αλλά και αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παρελθόν. Δε χρειάζεται να περιμένεις πολύ, διάβασε γιατί πρέπει να ασχοληθείς με το PlayStation 4 άμεσα!

του Παύλου Παπαπαύλου

  • Κυκλοφορεί σε τρία πακέτα, το πιο φθηνό κοστίζει 409€ και περιλαμβάνει μόνο την κονσόλα και ένα χειριστήριο, το μεσαίο κοστίζει 449€ και περιλαμβάνει την κονσόλα, ένα χειριστήριο και το game Killzone: Shadow Fall και το πιο ακριβό κοστίζει 509€ και περιλαμβάνει την κονσόλα, ένα χειριστήριο, το Killzone: Shadow Fall και την PlayStation Eye Camera.
  • To μέγεθός του είναι ιδιαίτερα μικρό και έρχεται με slot-in Blu-ray drive
  • Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν δύο θύρες USB 3.0 και στο πίσω έξοδοι HDMI και Optical.
  • Η κονσόλα δεν μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε τηλεόραση αν αυτή δεν έχει είσοδο HDMI (ξεχάστε τα SCART, τα Component και τα DVI).
  • Έχει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB, αλλά ο χρήστης μπορεί να τον αντικαταστήσει με μεγαλύτερο, όπως ακριβώς και στο PS3.
  • Όλα τα παιχνίδια απαιτούν εγκατάσταση στο σκληρό δίσκο για να παίξουν!
  • Η αρχιτεκτονική του PS4 είναι διαφορετική με αυτή του PS3. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως αν βάλετε ένα δισκάκι του PS3 στο drive, αυτό δεν θα παίξει (δε θα το διαβάσει καν). Η αλλαγή αυτή έχει ως κύριο γνώμονα την ευκολότερη ανάπτυξη video games για τα studios που πλέον θα μπορούν να φτιάχνουν ένα παιχνίδι ταυτόχρονα για PS4 και PC (και Xbox One).
  • Το DualShock 4 είναι το πιο εργονομικό χειριστήριο που έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου. Στο επάνω μέρος του φέρει και επιφάνεια αφής για να δίνεις εντολές στα games όπως στην οθόνη του PS Vita. Φορτίζει με ένα απλό USB καλώδιο σαν αυτά που χρησιμοποιούνται στις Android συσκευές.
  • Το κεντρικό μενού δε θυμίζει σε τίποτα το PS3. Όλες οι εφαρμογές περνούν σε δύο μπάρες και τοποθετούνται εκεί με τη λογική των apps που έχουμε δει σε σύγχρονα smartphones και tablets. – Ο ενσωματωμένος browser διαβάζει ελληνικά στα sites και γενικά είναι κλάσεις ανώτερος από αυτόν του PS3.
  • To PS4 αναγνωρίζει αυτόματα την μέγιστη δυνατή ανάλυση που «σηκώνει» μια τηλεόραση και ρυθμίζει αυτόματα.
  • -Χάρη στο πλήκτρο “Share” στο χειριστήριο, μπορείς να μοιράσεις άμεσα μέσω Facebook και άλλων social services videos και εικόνες από το gameplay σου!
  • -Αν έχεις λογαριασμό στο PlayStation Plus, μπορείς να τον συνδέσεις και στο PS4 σου και να απολαμβάνεις και εδώ δωρεάν games και έξτρα προσφορές.

Αν σε ενδιαφέρει να διαβάσεις περισσότερα, διάβασε στο Enternity.gr ένα αναλυτικό [PS4 Review]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;