Corallia: Education Trip 2014 για φοιτητές!

corallia

Το Corallia (www.corallia.org), και οι σύλλογοι Eλλήνων φοιτητών των πανεπιστημίων Stanford, UC Berkeley, MIT, Georgia Tech, ανακοινώνουν τη διοργάνωση, για πέμπτη συνεχή χρονιά, του προγράμματος Educational Trip.

Σκοπός

Το Educational Trip δίνει την ευκαιρία σε είκοσι φοιτητές και φοιτήτριες από ελληνικά πανεπιστήμια να επισκεφθούν κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα παγκοσμίως και να εφοδιαστούν με νέες ιδέες και γνώσεις, που θα μπορέσουν να εφαρμόσουν και να αξιοποιήσουν στο δικό τους ακαδημαϊκό περιβάλλον με την επιστροφή τους.

Οι φοιτητές και φοιτήτριες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα, διαλέξεις και σεμινάρια, σύμφωνα με τα ακαδημαϊκά τους ενδιαφέροντα, να πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε τεχνολογικές εταιρείες αιχμής και ερευνητικά κέντρα στη Σίλικον Βάλεϊ, στο Σαν Φρανσίσκο, στη Βοστώνη και στην Ατλάντα.

Υποβολή Αιτήσεων – Αξιολόγηση

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2014, συμπληρώνοντας βασικές πληροφορίες για την ανάδειξη και ενίσχυση της υποψηφιότητάς τους.

Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων, μετ’ επιστροφής από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος (Αθήνα) των συμμετεχόντων φοιτητών προς Σαν Φρανσίσκο, Βοστώνη ή Ατλάντα θα καλυφθεί από τους υποστηρικτές του προγράμματος.

Χρήσιμες Ημερομηνίες

  • Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 15 Φεβρουαρίου 2014
  • Διοργάνωση Ταξιδιού: 5-13 Απριλίου 2014

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ: http://useducationaltrip.blogspot.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;