Το πιο πολύχρωμο μέρος του κόσμου!

# Zhangye Danxia Geological Park in Gansu Province, China

Μπορεί να μοιάζει με εξωγήινο τοπίο ή σαν ζωγραφιά ενός μοντέρνου καλλιτέχνη, όμως πρόκειται για ένα 100% φυσικό τοπίο που βρίσκεται στην Κίνα! Ο λόγος για το Γεωλογικό Πάρκο Zhangye Danxia στο Gansu Province της Κίνας, που είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο εντυπωσιακά και… πολύχρωμα μέρη του πλανήτη μας.

Πανέμορφοι χρωματισμοί βάφουν με τον πιο αριστοτεχνικό τρόπο τα βράχια της περιοχής, αποδεικνύοντάς μας με τον πιο εναργή τρόπο, ότι η φύση είναι η μεγαλύτερη καλλιτέχνιδα που υπήρξε ποτέ, με μία αχαλίνωτη φαντασία και αστείρευτη δημιουργικότητα να ξεπροβάλλει σε κάθε μήκος και πλάτος της οικουμένης…

Έτσι και εδώ, στο Γεωλογικό Πάρκο Zhangye Danxia, ο επισκέπτης αντικρίζει ένα πρωτόγνωρο, σπάνιο και ιδιαίτερο τοπίο, με τα χρώματα να “ξεχειλίζουν”, σε μία όμορφη υπερβολή της φύσης. Η περιοχή βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, μεταξύ του Θιβέτ και στα οροπέδια του Huangtu, και συνορεύει με την Μογγολία.

Όποιος πάσχει πάντως από κατάθλιψη, και η απογοήτευση τον κάνει να βλέπει την ζωή με τα πιο μελανά χρώματα, μια επίσκεψη σ’ αυτόν τον άγνωστο χρωματιστό παράδεισο του πλανήτη μας, θα τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα, και να ξαναβάλλει στη ζωή του το χρώμα, που τόσο πολύ όλοι έχουμε ανάγκη στις μέρες μας.

Δείτε φωτογραφίες από το πιο πολύχρωμο μέρος του κόσμου που… κόβουν την ανάσα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
15'
0 - 0
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
85 - 83
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
0'
37 - 32
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;