Κώστας Μήτρογλου: Έτοιμος για Φούλαμ

280114102844_4130

“Ο Μήτρογλου έτοιμος να ενταχθεί στην Φούλαμ. 14 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό και τετραετές συμβόλαιο στον Έλληνα στράικερ”, έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του “Sky Sports”, Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο, μέσω Twitter παρουσιάζοντας τελειωμένη την μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη θέλουν τον Έλληνα διεθνή στράικερ να επιθυμεί την μετακόμιση του στην Premier League και τις προοπτικές που του δίνει η παρουσία του στον λονδρέζικο σύλλογο.

Από την άλλη, ο Κώστας Μήτρογλου θεωρεί πως αγωνιζόμενος βασικός στην ομάδα της Φούλαμ μπορεί να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κοιτάζοντας ακόμη ψηλότερα μελλοντικά.

Επίσης, ρόλο στην απόφαση του 25χρονου φορ παίζει το γεγονός πως στο Λονδίνο θα βρει τον Γιώργο Καραγκούνη, αρχηγό της Εθνικής ομάδας, ο οποίος θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί γρηγορότερα στα δεδομένα του συλλόγου και του πρωταθλήματος. Άλλωστε ο Καραγκούνης μίλησε με τον Μήτρογλου όταν προέκυψε το θέμα μεταγραφής του δεύτερου στην Φούλαμ και προέτρεψε τον επιθετικό του Ολυμπιακού να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, θεωρώντας πως έχει όλα τα φόντα να πετύχει στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι Λονδρέζοι από την πλευρά τους έδειξαν πόσο πολύ πιστεύουν στις δυνατότητες του Έλληνα διεθνή στράικερ, δίνοντας του ένα εξαιρετικό χρηματικό ποσό για κάθε χρόνο συμβολαίου (τριετές ή τετραετές κατά άλλες πηγές), που φτάνει στα 2.500.000 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Τέλος, ανάμεσα σε Φούλαμ και Μήτρογλου δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο απρόοπτο και η ολοκλήρωση ή μη της μεταγραφής εξαρτάται αποκλειστικά πλέον από τον Ολυμπιακό και από το αν θα θεωρηθεί ικανοποιητικό το ποσό των 14.500.000 περίπου εκατομμυρίων ευρώ που προσφέρουν οι Λονδρέζοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;