Δωρεάν Σίτιση Φοιτητών Αγρινίου

Πανεπιστημιακά Τμήματα Αγρίνιο | Σύγχωνεύονται με το Παν. Πατρών!Διαβάστε παρακάτω περισσότερα για τις προϋποθέσεις σχετικά με την Δωρεάν σίτιση των φοιτητών του Αγρινίου.

Παρακαλούνται οι φοιτητές που φοιτούν στα Τμήματα που εδρεύουν στην Πόλη του Αγρινίου, να επισπεύσουν την υποβολή δικαιολογητικών για την έκδοση της ειδικής ταυτότητας δωρεάν σίτισής τους .

Νέα Προθεσμία λήξης υποβολής δικαιολογητικών: 10-02-2014

Δωρεάν σίτιση δικαιούνται οι ενεργοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, προπτυχιακοί, των οποίων η διάρκεια φοίτησης δεν έχει υπερβεί τη διάρκεια των εξαμήνων που απαιτούνται για τη λήψη του τίτλου σπουδών, προσαυξανόμενη κατά τέσσερα εξάμηνα     μεταπτυχιακοί, των οποίων η διάρκεια φοίτησης δεν έχει υπερβεί τη διάρκεια του ενδεικτικού προγράμματος σπουδών υποψήφιοι διδάκτορες, που διανύουν τα τέσσερα πρώτα έτη στο αντίστοιχο πρόγραμμα και εφόσον δεν είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου αντίστοιχα.

Προϋποθέσεις δωρεάν σιτιζόμενων φοιτητών

α. Άγαμοι φοιτητές, των οποίων το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, όπως προκύπτει από τα αντίστοιχα εκκαθαριστικά σημειώματα της αρμόδιας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ) του τελευταίου οικονομικού έτους, δεν υπερβαίνει τις σαράντα πέντε χιλιάδες (45000) ευρώ προκειμένου για οικογένεια με ένα μόνο τέκνο. Για οικογένειες με δυο τέκνα και πλέον το παραπάνω ποσό προσαυξάνεται κατά πέντε (5.000) ευρώ για κάθε τέκνο πέραν του πρώτου

β) Απορφανισθέντες φοιτητές από ένα ή και από τους δύο γονείς, εφόσον δεν έχουν υπερβεί το 25ο   έτος της ηλικίας τους.

γ) Φοιτητές που φέρουν την ιδιότητα του τέκνου άγαμης μητέρας με τουλάχιστον ένα μη αναγνωρισθέν τέκνο, το οποίο ή τα οποία δεν έχουν υπερβεί το 25ο έτος της ηλικίας τους.

δ) Φοιτητές  με  γονείς,  τέκνα,  αδέλφια, συζύγους  που  είναι  τυφλοί ή  κωφάλαλοι  ή νεφροπαθείς,  που  υποβάλλονται  σε  αιμοκάθαρση ή  πάσχουν  από  μυϊκή  δυστροφία  Duchenne ή ανήκουν στην κατηγορία ατόμων ειδικών αναγκών επειδή έχουν κινητικά προβλήματα οφειλόμενα σε αναπηρία άνω του 67%.

ε) Οι πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες που προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 35 του ν. 3794/2009. στ) Φοιτητές που φέρουν την ιδιότητα του τέκνου θύματος τρομοκρατίας, όπως ορίζεται στην παραγρ. 1 του άρθρου 1 του ν. 1897/1990(Α120) και δεν έχουν υπερβεί το 25ο έτος της ηλικίας τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;