Χαριστικό παζάρι αλληλεγγύης από τον ΟΚΑΝΑ!

okana

Με την υποστήριξη Δήμου Αθηναίων, Κέντρου Πρόληψης Δήμου Αθηναίων και MKO στις 27 με 29 Ιανουαρίου από τις 10:00 έως τις 20:00, τριήμερο χαριστικό παζάρι στην αίθουσα ‘ΣΥΝΑΘΗΝΑ’ της πλατείας Βαρβακείου

«Προσφέρω γιατί νιώθω την ανάγκη…Δέχομαι γιατί έχω την ανάγκη». Με αυτό το σύνθημα ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) ενώνει τις δυνάμεις του με άλλες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και φιλανθρωπικά σωματεία προκειμένου να συνδράμει αυτούς που έχουν ανάγκη.

Ο ΟΚΑΝΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Αθηναίων «Αθηνά Υγεία» και τις ΜΚΟ, «Δεσμός», «Άρτος- Δράση», «Praksis», «Γιατροί του Κόσμου», «Προμηθέας» «Θετική Φωνή», «Κέντρο Ζωής», «CARITAS» και «Επάνοδος», διοργανώνει στις 27 με 29 Ιανουαρίου από τις 10:00 έως τις 20:00, τριήμερο χαριστικό παζάρι στην αίθουσα ‘ΣΥΝΑΘΗΝΑ’ της πλατείας Βαρβακείου, απέναντι από τη Δημοτική Αγορά Αθηνών και καλεί όλους όσους έχουν να προσφέρουν ρούχα και είδη ιματισμού. Η διάθεση των συγκεντρωμένων ειδών θα γίνεται ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο.

Η συγκεκριμένη δράση στοχεύει στην ανακούφιση ατόμων που προέρχονται από ομάδες υψηλού κινδύνου (άστεγοι, χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών, μετανάστες, αποφυλακισμένοι, κλπ) και δυσκολεύονται ή δεν γνωρίζουν που να απευθυνθούν για βοήθεια. Επίσης, προσβλέπει στην περαιτέρω ενίσχυση του δικτύου συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Οργανισμός με τοπικούς φορείς και άλλους οργανισμούς καθώς και με τα Κέντρα Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ για την υλοποίηση ολοκληρωμένων κοινωνικών παρεμβάσεων.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει ενημερωτικό κιόσκι όπου θα διατίθεται πληροφοριακό υλικό για τις εξαρτησιογόνες ουσίες , τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα καθώς και για τις σχετικές υπηρεσίες που παρέχει ο Οργανισμός.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προγράμματος ΕΣΠΑ με τίτλο «Προγράμματα στην κοινότητα και στον δρόμο (πρόληψης, έγκαιρης παρέμβασης) για τη μείωση της ζήτησης εξαρτησιογόνων ουσιών» που υλοποιεί ο ΟΚΑΝΑ.

«Γιατί όλοι έχουμε να μοιραστούμε κάτι»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;