Barack Obama: Έκανα μαριχουάνα, κακή συνήθεια...

obama-404_683031c

Για τη χρήση μαριχουάνας που έκανε στα νεανικά του χρόνια, καθώς και για το τι συμβουλεύει τα παιδιά του, μιλάει σε σχετικό άρθρο του περιοδικού New Yorker o Barack Obama.

«Όπως είναι γνωστό, έχω καπνίσει μαριχουάνα ως νέος, και το αντιλαμβάνομαι ως μια παλιά κακή συνήθεια, που δεν διαφέρει πολύ από τα τσιγάρα που κάπνιζα ως νεαρός και σε ένα μεγάλο κομμάτι της ενήλικης ζωής μου» αναφέρει ο αμερικανός πρόεδρος σε σχετικό άρθρο του περιοδικού New Yorker.

«Δεν νομίζω ότι είναι πιο επικίνδυνη (η μαριχουάνα) από το αλκοόλ», συμπλήρωσε ο αμερικανός πρόεδρος που επίσης θεωρεί ότι οι νομικές κυρώσεις που επιβάλλονται για τη χρήση μαριχουάνας επιβαρύνουν δυσανάλογα τις μειονότητες. Ο πρόεδρος είπε επίσης ότι έχει μιλήσει στις κόρες του για το κάπνισμα της μαριχουάνας λέγοντάς τους ότι είναι «κακή ιδέα, χάσιμο χρόνου, και κάτι που δεν είναι πολύ υγιές».

Ωστόσο, ο Barack Obama είπε ότι ανησυχεί καθώς οι νομικές κυρώσεις που επιβάλλονται και οι συλλήψεις που σχετίζονται με τη μαριχουάνα «πέφτουν» πολύ πιο βαριές στις μειονότητες παρά σε άλλους αμερικανούς πολίτες. Η νομιμοποίηση της μαριχουάνας θα πρέπει να προχωρήσει στις πολιτείες του Κολοράντο και της Ουάσιγκτον , επειδή «είναι σημαντικό για την κοινωνία να μην έχουμε μια κατάσταση κατά την οποία ένα μεγάλο μέρος πολιτών κάποια στιγμή παραβαίνει το νόμο αλλά μόνο λίγοι να τιμωρούνται» όπως είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;