Να ένας σοφός - Κριτική Παράστασης

1526742_10202978619005035_1017707249_n

H πρεμιέρα του Stand up comedy του Λάμπρου Φισφή ήταν χθες 11 Ιανουαρίου στο θέατρο Άβατον στο Γκάζι. Ανανεωμένος και με αστείρευτη κωμική και σατυρική διάθεση, μας έκανε να γελάσουμε μέχρι δακρύων με απλά θέματα της καθημερινότητας, για τα οποία σίγουρα δεν φανταζόμασταν την οπτική από την οποία και μας τα παρουσίασε.

Ο Λάμπρος είναι ηθοποιός και σεναριογράφος. Βρισκόταν επί δύο χρόνια στην Ολλανδία εξασκώντας την τέχνη του stand up comedy, κάτι που φάνηκε ότι ξέρει να κάνει καλά. Η πρώτη του δουλειά ως σεναριογράφος ήταν η τηλεοπτική σειρά «Η γενιά των 592 ευρώ» και στη συνέχεια ως ηθοποιός στο «Κάψε το σενάριο» του Mega. Ο τίτλος της παράστασης «Να ένας σοφός» πάρθηκε από το γενέθλιο ελληνικό τραγούδι, μιας και ο ίδιος πρόσφατα έκλεισε τα 30 του χρόνια.

Η χρονική αυτή λοιπόν στιγμή σηματοδότησε την προσωπική του εσωτερική αναζήτηση και ήταν η αφορμή για τη δημιουργία της εν λόγω παράστασης. Αυτοσαρκάστηκε με το επίθετό του που έχει τύχει να το γράψουν μέχρι και στη μορφή « Φις-Φις » και γενικά αυτό είναι κάτι που ανέκαθεν τον δυσκόλευε. Θέματα τα οποία διακωμώδησε ήταν τα μούσια στους άνδρες, αλλά και στις γυναίκες, οι χειραψίες που ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, κάποια κομμάτια ρουχισμού που επιλέγουμε για την ένδυσή μας, τα γυαλιά του και το σώμα του.

Στη συνέχεια πέρασε σε μια σύγκριση των ηλικιών 20 και 30 ετών. Πόσα πράγματα είναι διαφορετικά ύστερα από μια δεκαετία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Στα 30 είσαι στο – όταν – που έλεγες στα 20». Δεν έλειψαν τα αστεία με το κοινό και σχεδόν σε κάθε φράση του ακούγονταν ηχηρά γέλια, πολλές φορές και ασταμάτητα.

Αν θες λοιπόν να περάσεις ένα πολύ ευχάριστο βράδυ, δεν έχεις παρά να πάρεις μερικούς φίλους και να αποτελέσετε ένα μέρος του κοινού στο ολόφρεσκο stand up comedy του Λάμπρου Φισφή.

Προσωπική βαθμολογία: 4.5/5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;