Αρβανιτόπουλος: Όλοι οι καθηγητές ΑΕΙ και ΤΕΙ πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους

αρβανιτοπουλοςΣύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου όλοι οι καθηγητές ΑΕΙ και ΤΕΙ πρέπει μέχρι τις 28/2/2014 να έχουν δηλώσει τα στοιχεία τους.

Μετά την 28/2/2014 οι υπεύθυνοι κάθε Ιδρύματος θα μπορούν να προσδιορίζουν στο σύστημα ΑΠΕΛΛΑ τα επίσημα Μητρώα Εσωτερικών και Εξωτερικών μελών του Ιδρύματος, βάσει των στοιχείων των καταχωρημένων στην εφαρμογή καθηγητών και ερευνητών.

Οι Επιτροπές Επιλογής που συστήνονται μετά την 1/4/2014 πρέπει να ορίζονται με βάση τα μητρώα του Συστήματος ΑΠΕΛΛΑ. Μέχρι την 31/3/2014, η σύσταση των Επιτροπών επιλογής /εξέλιξης Καθηγητών θα γίνεται με βάση την υφιστάμενη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι όλες οι προτάσεις για έγκριση προκηρύξεων που θα διαβιβάζονται στο ΥΠΑΙΘ, μετά την 1/4/2014 θα πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνουν μνεία της νέας υπουργικής απόφασης, καθώς και της διαδικασίας με βάση την οποία όλες οι υποψηφιότητες θα υποβάλλονται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού πληροφοριακού συστήματος ΑΠΕΛΛΑ.

Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα είναι δυνατόν να εκδοθούν και να δημοσιευθούν σε ΦΕΚ οι προκηρύξεις θέσεων Καθηγητών Πανεπιστημίων ούτε οι σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις έγκρισης προκήρυξης θέσεων μελών Ε.Π. των ΤΕΙ.
Επιπλέον, οι δημοσιεύσεις στον τύπο της κάθε προκήρυξης θα περιλαμβάνουν υποχρεωτικά και τον κωδικό ανάρτησης της προκήρυξης στο σύστημα ΑΠΕΛΛΑ, τον οποίο θα λαμβάνουν μετά τη δημοσίευση στο ΦΕΚ της σχετικής Υ.Α. έγκρισης προκήρυξης.

Οι εκκρεμούσες διαδικασίες εκλογής/εξέλιξης, καθώς και εκείνες που θα διαβιβαστούν μέχρι 31/3/2014, θα διεκπεραιωθούν μέχρι τέλους με την υφιστάμενη μεταβατική διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;