Ανοιχτά καταστήματα μέχρι τις 11 το βράδυ του Σαββάτου

Ερμού

Μέχρι τις 11 το βράδυ θα μείνουν ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα του δήμου Αθηναίων το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου και μετά από απόφαση της περιφέρειας Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση, κατά την οποία τα εμπορικά καταστήματα που θα κάνουν χρήση της απόφασης θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», τις διαφοροποιημένες καταστάσεις προσωπικού.

Μάλιστα, ο Σύλλογος καλεί τους εμπόρους να συμμετέχουν στην εκδήλωση και παροτρύνει τους καταναλωτές να επωφεληθούν της επέκτασης του ωραρίου και να διενεργήσουν, χωρίς την πίεση του χρόνου, τις εορταστικές τους αγορές.

Ωστόσο, αντιδράσεις στην παράταση του ωραρίου έχουν εκφράσει συνδικαλιστικοί φορείς των εργαζομένων στο λιανεμπόριο.

Επίσης, ο δήμος Αθηναίων ενισχύοντας τη διοργάνωση, συμμετέχει με μουσικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Συντάγματος από τις πέντε το απόγευμα.

Αναλυτικότερα:
Στις 17:00, συναυλία με τους τενόρους Duo Fina.
Στις 20:00 Εορταστική Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας δήμου Αθηναίων, με τους τενόρους Γιώργο Ζωγράφο, Ντίνο Καλύβα, Μανώλη Λορέντζο. Διεύθυνση: Ελευθέριος Καλκάνης.
Από τις 20:00 μέχρι τις 22:00, παιχνίδι με ξυλοπόδαρους από την ομάδα Circus Dayz.

Παράλληλα, επεκτείνουν το ωράριό τους μέχρι τις 23:00 το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» του δήμου Αθηναίων, το Νομισματικό Μουσείο και το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων.

Τέλος, όσον αφορά στο εορταστικό ωράριο των επόμενων ημερών, στην Αττική τα καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά σήμερα Παρασκευή έως τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο θα είναι ανοιχτά 9 το πρωί με 9 το βράδυ, την Κυριακή θα μείνουν κλειστά, ενώ τη Δευτέρα θα λειτουργήσουν 9 το πρωί με 9 το βράδυ και την Τρίτη από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Από την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 επανέρχεται το κανονικό ωράριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;