Το GLOW CIRCUS party και ο Dj Chris Child @ OPUS Inner Pleasure

Ο δημιουργός των επιτυχημένων parties CHRIS CHILD, επηρεασμένος απο την Ίμπιζα, αυτό το χειμώνα αναμειγνύει την underground κουλτούρα με τη glamorous αισθητική στα πιο hot places της νυχτερινής διασκέδασης.

Χορευτές ντυμένοι με neon ενδυμασίες γίνονται ένα με το κοινό και λικνίζονται στους house ήχους του στο το πιο κεφάτο πάρτυ της πόλης.

Το GLOW CIRCUS party και ο Dj Chris Child @ OPUS Inner Pleasure

Και αυτή τη Πέμπτη το GLOW CIRCUS έχει την χαρά να  παρουσιάζει τα πιο hip γυαλιά που ακούνε στο όνομα ITALIA INDEPENDENT!

H avant garde ομάδα του LAPO ELKANN έχει σχεδιάσει τα πιο φουτουριστικά γυαλιά των τελευταίων δεκαετιών,που φλερτάρουν με τα χρώματα,το βελούδο και συνδέουν αρμονικά την παράδοση,τη μόδα και δημιουργούν αξεπέραστα lifestyle προιόντα,καινοτόμα που μένουνε στη διάρκεια των χρόνων.

Επισκεφτείτε το site της ITALIA INDEPENDENT και ανακαλύψτε τα πραγματικά υπέροχα σχέδια και τα unique παντρέματα υλικών που μπορούνε να χωρέσουν σε ένα γυαλί.

H θετική ενέργεια του νεου talk of the town παρτυ ξεσηκώνει κάθε φορά και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους και την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, το Glow Circus έρχεται στο OPUS Inner Pleasure.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;