1980's Film Posters: Η μετατροπή τους σε εντυπωσιακά βιτρώ.

Πριν από δύο δεκαετίες παίχτηκαν για πρώτη φορά μερικές από τις πιο προβληθείσες ταινίες όλων των εποχών, οι οποίες ακόμη και σήμερα προβάλλονται διατηρώντας αμείωτη την δυναμική που είχαν και τότε. Μεταξύ αυτών των ταινιών ήταν : το ” Big Trouble In Little China “, το ” Big, Blade Runner “, ” The Goonies “, τα ” Gremlins “, ο ” Robocop “, ο ” Terminator ” και το ” Back To The Future”.
Οι διαφημιστικές λοιπόν αφίσες αυτών των ταινιών επανασχεδιάστηκαν από την ομάδα Van Orton Design στο Τορίνο της Ιταλίας και μέσα από την φαντασία και την δημιουργικότητα των σχεδιαστών, δόθηκε μια διαφορετική και σύγχρονη αίσθηση σε αυτές τις ταινίες του παρελθόντος.

Μωσαϊκά από φωτεινά χρώματα με έντονες μαύρες γραμμές απεικονίζουν τις άλλοτε κλασικές αφίσες των ταινιών, μετατρέποντάς σκηνές τους με μία σειρά από ρηξικέλευθα και τολμηρά σχέδια σε χρωματιστό γυαλί!

Πρόκειται με άλλα λόγια για την δημιουργία κινηματογραφικών βιτρώ, που δίνουν μια διαφορετική ερμηνεία επί του θέματος και βάζουν μια ξεχωριστή πινελιά στον καμβά του παρελθόντος.
Δείτε μερικά από τα poster που δημιούργησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;