Grow | Πρόσκληση Eθελοντικής Πρακτικής Άσκησης στη Ρουμανία

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Scoala de Valori (Σχολή των Αξιών) και η διεθνής φοιτητική οργάνωση AIESEC διοργανώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα GROW σε 15 πόλεις της Ρουμανίας.

Στόχος

Πρόκειται για ένα αναγνωρισμένο και βραβευμένο καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με ορίζοντα ανάπτυξης από το 2010 έως το 2015, στόχος του οποίου είναι η υποστήριξη της σχολικής εκπαίδευσης που παρέχεται στους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας με γνώσεις γύρω από ικανότητες δημόσιου λόγου, παρουσίασης και επαγγελματικού προσανατολισμού, αυτο-επίγνωσης (self-awareness) και προσωπικών και ευρωπαϊκών αξιών.

logo-side

 

Μεθοδολογία

Η μεθοδολογία που ακολουθείται είναι αυτή της μη-τυπικής εκπαίδευσης (non-formal education).

Πώς επιτυγχάνεται ο στόχος; Μέσω 10 εκπαιδευτικών συνεδριών στην αγγλική γλώσσα σε διάστημα 6 εβδομάδων. Οι εκπαιδευτές είναι εθελοντές από περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου, ενώ οι υποψήφιοι μαθητές είναι περισσότεροι από 3.000.

Περίοδος και διάρκεια

Οι εθελοντές θα πρέπει να βρίσκονται στη Ρουμανία και στη πόλη που θα πραγματοποιήσουν την άσκησή τους το αργότερο τη 16η Ιανουαρίου, επομένως η προθεσμία υποβολής λήγει την 5η Ιανουαρίου.

Τί παρέχεται

Διαμονή, διατροφή (2 γεύματα/ ημέρα), μετακίνηση εντός της πόλεως εργασίας, 5ήμερο συνέδριο και υλικά προετοιμασίας, ένταξη στην τοπική κοινωνία και συνεχής επικοινωνία με τους διοργανωτές, συνοδός (travel buddy), ευκαιρία για συνεργασία με τη Scoala de Valori με την ολοκλήρωση του προγράμματος για το σχεδιασμό εκπαιδευτικών υλικών και προγραμμάτων, ευκαιρία για συμμετοχή σε εκδηλώσεις με την AIESEC στη Ρουμανία ως ομιλητές και διοργανωτές, πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρόγραμμα και στο συνέδριο προετοιμασίας.

Τί απαιτείται

Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έως 30 ετών, φοιτητές (προ- ή/και μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί) ή πρόσφατοι πτυχιούχοι έως 2 έτη από την απόκτηση του πτυχίου τους. Θα πρέπει να έχουν ικανότητες παρουσίασης και δημόσιου λόγου, ομαδικό πνεύμα, επιθυμία για συνεργασία με εφήβους και διαπολιτισμική κατανόηση. Για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να επιτύχουν σε 2 συνεντεύξεις στα αγγλικά (με την τοπική οργάνωση της AIESEC του πανεπιστημίου τους και με την τοπική οργάνωση της AIESEC της πόλης στη Ρουμανία στην οποία θα εργαστούν).

Οι υποψήφιοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνήσουν με την κ. Αναστασία Καρούτη, εκπαιδευτική σύμβουλο στη Scoala de Valori (akarouti@yahoo.com).

Αιτήσεις

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στις τοπικές επιτροπές της AIESEC (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βρουν την επιτροπή του πανεπιστημίου τους και να επικοινωνήσουν με τους εκεί υπεύθυνους).

Πληροφορίες – Επικοινωνία

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο: http://www.growedu.ro (Aγγλικά).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;