4 + 1 ταμπού γύρω από το σεξ

#couples-love2

Πόσες ώρες, μέρες ή και μήνες έχεις σπαταλήσει στη ζωή σου, σκεπτόμενος/η διάφορα θέματα που αφορούν την ερωτική σου ζωή, με αποτέλεσμα να φρικάρεις και να απελπίζεσαι; Έχουμε λοιπόν να σου πούμε, ότι δεν αξίζει να χαραμίζεις ούτε ένα λεπτό από τον χρόνο σου, και να αγχώνεσαι με το να σκέφτεσαι ότι συμβαίνουν ” σημεία και τέρατα “, γύρω από θέματα τόσο συνηθισμένα στο παιχνίδι της ζωής και του έρωτα. Γι’αυτό τον λόγο, σου παραθέτουμε παρακάτω 5 συνηθισμένα ταμπού που, λίγο ή πολύ, όλοι μας τα έχουμε σκεφτεί.

1) Φταίω εγώ όταν καθίσταται αδύνατη η… ” έπαρση ” της ανδρικής σημαίας; Συχνά, πολλές γυναίκες αναρωτούνται σχετικά με το θέμα, θέλοντας να μάθουν μήπως δεν ελκύουν πλέον ερωτικά  τον σύντροφό τους, έτσι ώστε να βρουν μια λύση επί του ζητήματος. Ηρεμήστε κορίτσια, καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Οι κυριότεροι λόγοι που το πέος ενός άντρα δεν έρχεται σε στύση κατά τη σεξουαλική πράξη, είναι πολύ πιο απλοί απ’όσο νομίζεται. Μεταξύ αυτών είναι η κακή διατροφή, και η συνακόλουθη κακή κατάσταση υγείας, τα προβλήματα στη μέση, η έλλειψη αυτοπεποίθησης και ιδιαίτερα στις μέρες μας το άγχος. Αυτό λοιπόν που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσετε το χιούμορ και την καλή σας διάθεση, ώστε να τον χαλαρώσετε και να διώξετε από πάνω του το στρες της ” απόδοσης ” που έχει.

2) Δεν θέλει να δοκιμάσουμε νέες στάσεις, και συνεχώς επαναλαμβανόμαστε. Αυτή η σκέψη έχει περάσει από εκατομμύρια αντρικά μυαλά ανά τον κόσμο, οι οποίοι διακαώς ψάχνουν τρόπους για να πείσουν την σύντροφό τους να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, και δικαίως θα λέγαμε. Η ρουτίνα είναι αυτή που σκοτώνει την ερωτική ζωή των ζευγαριών, και σβήνει το πάθος και τον ενθουσιασμό που υπήρχαν στην αρχή. Εξαιτίας μάλιστα της επανάληψης, προκαλείται η πλήξη, και εν συνεχεία έπονται τα ” κερατώματα ” και οι χωρισμοί. Αν λοιπόν θέλουμε μια σχέση να αντέξει μέσα στον χρόνο, οι δοκιμές και οι αλλαγές στο κρεβάτι καθίστανται αναγκαίες, και οι οποιδήποτε προβληματισμοί επί του θέματος, καλό θα ήταν να αντιμετωπιστούν με τον διάλογο, για να βρεθεί και η κατάλληλη αναφορικά με την υπόθεση συμβιβαστική λύση.

3) Δεν έχω οργασμό, λένε πολλές γυναίκες, και τα ” βάφουν μαύρα ” στην ιδέα πως ίσως δεν τον βιώσουν ποτέ… Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Για την ακρίβεια, είναι ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο, και οι ειδικοί πιστεύουν πως πρόκειται περισσότερο για ένα ψυχολογικό θέμα, παρά για κάποιο σωματικό, και η συμβουλή που δίνουν συνήθως είναι να επισκεφτείτε έναν θεραπευτή, ο οποίος και θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε μια για πάντα από τα όποια αισθήματα ντροπής και μίσους έχετε για το σώμα σας, και θα σας μάθει τεχνικές για να αποκτήσετε οργασμό. Μην απελπίζεστε επομένως, και λάβετε άμεσα δράση!

4) Βλέπω ταινίες πορνό, και η κοπέλα μου δεν αισθάνεται άνετα, αναφέρουν πολλοί άντρες στις παρέες τους, μη μπορώντας να κατανοήσουν τον ψυχισμό του άλλου φύλου. Υπάρχει όμως επιστημονική εξήγηση για το φλέγον αυτό ζήτημα, την οποία οι γυναίκες πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουν και να αποδεχτούν. Οι άντρες εμφανίζουν υψηλότερη λίμπιντο από τις γυναίκες και θέλουν να ικανοποιούνται σεξουαλικά πιο συχνά από αυτές. Και σύμμαχό τους στην ανάγκη τους αυτή έχουν τον αυνανισμό. Οι ρομαντικές ταινίες και τα μυθιστορήματα αγάπης που λατρεύουν να βλέπουν και να διαβάζουν οι γυναίκες, είναι η αντίστοιχη ταινία ερωτικού περιεχομένου για τους άντρες, λένε οι ειδικοί, καθώς έτσι αποκτούν φαντασιώσεις και γεμίζουν με ερωτική ενέργεια, κάτι που μπορεί να οδηγήσει τόσο σε αυνανισμό, όσο και σε μια «καυτή» βραδιά με την σύντροφό τους. Το να βλέπει αρκετά συχνά πορνό ο άντρας μετατρέπεται σε σοβαρό πρόβλημα μόνο αν εθιστεί και δεν μπορεί να απεξαρτηθεί από αυτό. Κατά τα άλλα όμως αγαπητά μου κοράσια, σκεφτείτε απλά πως το δικό του dvd με το «Οι περιπέτειες της ζωηρής έφηβης XXX» είναι το αντίστοιχο δικό σας με το «Notebook». Εκμεταλευτείτε λοιπόν την ευκαιρία, γιατί μπορεί να σας βγει σε πολύ καλό…

5) Δεν έχω όρεξη για σεξ, ισχυρίζονται πολλές φορές οι γυναίκες, και μετά αναρωτιούνται γιατί οι άντρες τους το ρίχνουν στα πορνό… Η επιστήμη όμως, έρχεται και πάλι για να δώσει τη λύση επί του θέματος, και να καθησυχάσει τόσο τον γυναικείο, όσο και τον ” απελπισμένο ” αντρικό πληθυσμό. Οι γυναίκες είναι εξαιρετικά επικριτικές απέναντι στο σώμα τους και αυτό επηρεάζει άμεσα το πώς νιώθουν για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να πιστεύουν πως δεν είναι αρκετά όμορφες, θελκτικές ή και σεξουαλικές. Και οι ειδικοί σε αυτή την περίπτωση τονίζουν, πως δεν υπάρχει κανένας λόγος για τέτοιου είδους προβληματισμούς, καθώς το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά! Μην αναλώνεστε λοιπόν σε ανούσιες πραγματικά σκέψεις, και ενδώστε στο ερωτικό κάλεσμα του συντρόφου σας… Η ζωή είναι πολύ μικρή άλλωστε για να την ξοδέψουμε σε ανασφάλειες και παραλογισμούς, και θα πρέπει να βιώνουμε την κάθε της στιγμή στο κόκκινο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;