Επιβλητική επανεκλογή Κουβέλη

Ενοχλημένος ο Φώτης Κουβέλης από το video Σαμαρά

Μήνυμα των “προεδρικών” στους αμφισβητίες της κεντρικής γραμμής

Με ποσοστό 81,2% επανεξελέγη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης. Από τους 958 ψηφίσαντες συνέδρους οι 778 ψήφισαν τον νυν πρόεδρο για μια νέα θητεία, 169 λευκό και 11 άκυρο.

Το αποτέλεσμα σηματοδοτεί σημαντική στήριξη του Φ. Κουβέλη έναντι όσων αμφισβητούν τη βούλησή του να μην συμμετέχει στην κεντροαριστερά των “58” για συνεργασία με το συγκυβερνόν ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές και στο επίκεντρο τους Βενιζέλο-Σημίτη. Τα πρόσωπα που θα εκλεγούν στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος θα δείξουν καθαρότερα τη δύναμη της άτυπης τάσης των προεδρικών έναντι όσων προσβλέπουν σε κεντροαριστερή ανασύνθεση με το ΠΑΣΟΚ.

Δήλωση Κουβέλη μετά την επανεκλογή του:

«Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του 2ου συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ. Ήταν ένα συνέδριο ζωντανό, ένα συνέδριο με πλούσιο προβληματισμό, με ιδέες, με απόψεις, με αποφάσεις, οι οποίες βγάζουν τη ΔΗΜΑΡ πιο δυνατή στην καινούργια πορεία της. Το συνέδριό μας, με τις αποφάσεις του απευθύνεται στην κοινωνία , στην κοινωνία που έχει τραύματα και στη χώρα που αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα.

Η ΔΗΜΑΡ, πιο δυνατή θα συνεχίσει να είναι παρούσα με τον υπεύθυνο πολιτικό λόγο και τις υπεύθυνες πολιτικές της θέσεις. Η χώρα και η κοινωνία δικαιούνται να περπατήσουν μπροστά, να αναταχθούν, να ανασυγκροτηθούν και να αντιμετωπιστούν όλα εκείνα που έχουν οδηγήσει στη βαθύτατη κρίση και την Ελλάδα, αλλά και τους Έλληνες πολίτες.

Το συνέδριό μας βάζει μπροστά την κοινωνία. Ένα κόμμα δυνατό, ένα κόμμα ενωμένο, ένα κόμμα ενισχυμένο και εμπλουτισμένο από τις απόψεις, τις θέσεις, τις προτάσεις και τις αποφάσεις των μελών του. Η ευθύνη με την οποία ξεκίνησε η ΔΗΜΑΡ την πορεία της μέσα στην ελληνική κοινωνία και στην πολιτική ζωή εδώ και τρία χρόνια, με την ίδια ευθύνη θα συνεχίσει. Θα συνεχίσει για να προσφέρει, για να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα, για να αλλάξει την πολιτική, να κινηθεί η πολιτική σε προοδευτική κατεύθυνση και στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;