Ιδιοφυϊα ετών 4

Ιδιοφυϊα ετών 4

Ο τετράχρονος που έχει IQ ανάλογο με του Αϊναστάιν, και ξεκοκκαλίζει βιβλία!

Όλοι οι γονείς πιστεύουν πως τα παιδιά τους είναι ξεχωριστά και μοναδικά, με ικανότητες που ξεπερνούν εκείνες των άλλων. Οι γονείς του Σέρβιν πάντως, δεν πίστευαν στα αυτιά τους, όταν άκουσαν πόσο χαρισματικό και ιδιοφυές είναι το παιδί τους, με το IQ του να φτάνει στο 160, αγγίζοντας ποσοστά ανάλογα με εκείνα του Αλμπερτ Αϊνστάιν, Στίβεν Χόκινγκ και Μπιλ Γκέιτς. Έτσι, ο Σέρβιν κατέστη από τόσο μικρός μέλος “του κλαμπ” των ευφυέστατων ανθρώπων της οικουμένης!

«Είναι ασυνήθιστο για ένα παιδί της ηλικίας του να έχει τέτοιο δείκτη νοημοσύνης. Ειδικεύομαι στα “ιδιαίτερης ευφυίας” παιδιά, αλλά όταν συνάντησα τον Σέρβιν, κατάλαβα ότι πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση», ισχυρίστηκε ο ψυχολόγος, Πίτερ Κόνγκντον.

Και όσοι πιστεύουν, ότι το έργο των γονέων με παιδιά τέτοιας εφυίας είναι εύκολο, τότε θα πρέπει να αναθεωρήσουν και να ανασκευάσουν την αρχική τους θέση.

«Ο Σέρβιν δεν σταματά να μας κάνει ερωτήσεις για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του. Κάνω ειλικρινά ό,τι μπορώ για να μπορέσω να του δίνω απαντήσεις για όλα. Μέχρι στιγμής, έχει διαβάσει 190 βιβλία και τα αγαπημένα του είναι οι εγκυκλοπαίδειες», δήλωσε η μητέρα του Σέρβιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;