Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Πέμπτη σήμερα και είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Μάθε τα πάντα πριν μπεις στην αίθουσα του κινηματογράφου.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου ξεχωρίσαμε τις εξής ταινίες:

The Hobbit: The Desolation of Smaug 

Στην ταινία «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή», ξαναβρίσκουμε τον Μπίλμπο Μπάγκινς (Μάρτιν Φρίμαν) ο οποίος μαζί με τον Γκάνταλφ (Ίαν ΜακΚέλεν) και δεκατρείς νάνους, με επικεφαλής τον Θόριν Δρύασπι (Ρίτσαρντ Άρμιταζ), συνεχίζουν το ταξίδι τους για να ανακτήσουν το χαμένο βασίλειο του Έρεμπορ.

Έχοντας καταφέρει να επιβιώσουν από το ξεκίνημα κιόλας του αναπάντεχου ταξιδιού τους, οι ήρωες κινούνται Ανατολικά έχοντας να αντιμετωπίσουν στην πορεία τους τον Μπέορν (Beorn), με την τρομακτική ικανότητα να αλλάζει δέρμα, αλλά και γιγαντιαίες θανατηφόρες αράχνες. Όταν θα φτάσουν τελικά στο Μοναχικό Βουνό (Lonely Mountain) θα έρθουν αντιμέτωποι με τον χειρότερό τους εφιάλτη…
Το ταξίδι στον κόσμο της Μέσης Γης συνεχίζεται στις 12 Δεκεμβρίου με το δεύτερο μέρος της κινηματογραφικής μεταφοράς του αριστουργήματος του Τζ.Ρ.Ρ. Τόλκιν, Χόμπιτ.

Στο εξαιρετικό κάστ της προηγούμενης ταινίας προστίθεται αυτή την φορά ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (“Holmes”), η Εβαντζελίν Λίλι (“Lost”) και ο Ορλάντο Μπλουμ. Η ταινία γυρίστηκε σε state of the art 3D με 48 frames – per – second και θα προβληθεί σε High Rate 3D (αποκλειστικά στα Village Cinemas), σε 2D και σε 3D. Η παραγωγή της έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Πίτερ Τζάκσον αλλά και on location στην Νέα Ζηλανδία.

Είναι η δεύτερη ταινία της τριλογίας «Χόμπιτ» και, όπως και η προηγούμενη, δημιουργεί έναν κόσμο που ορίζεται πέρα από τα όνειρα και την φαντασία μας.

12 Years a Slave 

Ένας ελεύθερος μαύρος, ζούσε στη Νέα Υόρκη μέχρι τη στιγμή που ξαφνικά απήχθη και πουλήθηκε ως σκλάβος. Ο Σόλομον που βρέθηκε αντιμέτωπος με την σκληρότητα αλλά ταυτόχρονα και την καλοσύνη του ιδιοκτήτη του, αγωνίστηκε για να παραμείνει ζωντανός και να διατηρήσει όση αξιοπρέπειά του είχε μείνει.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι:  Τσιούτελ Έτζιοφορ, Μπραντ Πιτ, Μάικλ Φασμπίντερ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Πολ Ντάνο και Σάρα Πόλσον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;