ΑΠΘ | Ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου της 11ης Δεκεμβρίου

απθ

Η Σύγκλητος του ΑΠΘ, αφού επισκόπησε τα πολύ σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί η αποχώρηση 169 διοικητικών υπαλλήλων του λόγω διαθεσιμότητας, προβλήματα που είχαν εγκαίρως και επανειλημμένα προβλεφθεί και επισημανθεί προς την Πολιτεία και των οποίων η αντιμετώπιση επιχειρείται σήμερα εναγωνίως, άλλοτε επιτυχώς και συνήθως ανεπιτυχώς, δηλώνει την εδραία απόφασή της να προσπαθήσει, παρά τις αντιξοότητες, να μείνει ανοιχτό και σε λειτουργία το ΑΠΘ, εκφράζει τη λύπη της διότι, με προϋπολογισμό κατά 60% μικρότερο και με 250 (169 + 81) υπαλλήλους λιγότερους, το ΑΠΘ έχει βρεθεί σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση όσον αφορά τη συνέχιση της λειτουργίας του και την παροχή των μέχρι τώρα υψηλού επιπέδου υπηρεσιών του στους φοιτητές του ιδρύματος και αποφασίζει ομόφωνα και εξουσιοδοτεί την Πρυτανεία για την υλοποίηση των παρακάτω:

  1. να επιδιωχθεί με επιμονή η τήρηση των πρόσφατων συμφωνιών του Υπουργού Παιδείας για διασφάλιση της ενδο-ιδρυματικής αξιοποίησης όλων των υπό διαθεσιμότητα τελούντων υπαλλήλων του ΑΠΘ.
  1. Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα να επιχειρηθεί με κάθε πρόσφορο τρόπο η προσωρινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;