Δράσεις για την παγκόσμια μέρα κατά του AIDS

aids

Σειρά δράσεων διοργανώνονται στην Αττική, με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, που έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Αύριο ολοκληρώνεται η Εβδομάδα Εξέτασης για τον HIV του δήμου Αθηναίων, που φιλοξενείται στη στέγη «ΣυνΑθηνά» απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά. Εκτός από τις δωρεάν εξετάσεις, αύριο, Παρασκευή, το Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Τεχνοδρομώ» θα παρουσιάσει στον ίδιο χώρο θεατρικό δρώμενο με θέμα «Οι ομπρέλες» (1-2 μμ), υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Άννας Χατζηχρήστου. Το δρώμενο πλαισιώνει το μουσικό συγκρότημα «Urban Noise».

Η Εβδομάδα Εξέτασης πραγματοποιείται έως αύριο και στον Πειραιά. Το πρόγραμμα συνδιοργανώνεται από την «Praksis», το «Ath Checkpoint» και το «Κέντρο Ζωής».

Εξάλλου, το ΚΕΘΕΑ «Εξέλιξις» σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Praksis» και την υποστήριξη του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού διοργανώνουν σήμερα δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση για τον ιό του HIV στην κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων.

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS θα κορυφωθεί το Σάββατο και την Κυριακή με σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «Θετικά στη Ζωή» από τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή», το «Κέντρο Ζωής» και την «Praksis», στην «Τεχνόπολις», στο Γκάζι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;