Mozilla | Νέο Firefox OS για smartphones

firefox-os-smartphone-20130225-1-thumb-medium

Η επίσημη παρουσίαση του νέου λειτουργικού συστήματος Firefox για smartphones έγινε στην Ελλάδα από τη Mozilla, τονίζοντας τις δυνατότητες και τα οφέλη που αυτό προσφέρει τόσο στην κοινότητα των προγραμματιστών όσο και στους τελικούς χρήστες.

Πιο συγκεκριμένα, το Firefox OS είναι φτιαγμένο ως μία ανοιχτή πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού ενός smartphone, κάθε λειτουργία του οποίου (κλήσεις, μηνύματα, πλοήγηση, κλπ) μπορεί να αναπτυχθεί ως εφαρμογή, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες του web.

Μάλιστα, το περιβάλλον χρήσης του παρέχει μία όμορφη, καθαρή, εύληπτη και εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης, βασισμένη εξ’ ολοκλήρου στην HTML5, καθιστώντας προσβάσιμες τις λειτουργίες της συσκευής που πριν ήταν διαθέσιμες μόνο στις native εφαρμογές.

Έτσι, τα smartphones με Firefox OS μεταμορφώνονται διαρκώς, για να καλύπτουν ανά πάσα στιγμή τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των χρηστών, σύμφωνα με τα δικά τους ενδιαφέροντα και τον τρόπο ζωής τους, παρέχοντάς τους μία σχετική λίστα από ήδη κατεβασμένες ή νέες εφαρμογές.

Για παράδειγμα, εισάγοντας στην προσαρμοσμένη αναζήτηση το όνομα της αγαπημένης τους ποδοσφαιρικής ομάδας, το φόντο του τηλεφώνου θα αλλάξει, για να την απεικονίσει και θα εμφανιστούν διάφορες εφαρμογές – για την αγορά εισιτηρίων ή προϊόντων της εν λόγω ομάδας ή να μάθουν τα τελευταία νέα γύρω από αυτήν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
'
19 - 21
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;