ΕΕΔΕ | Εκπαιδευτικά προγράμματα Marketing - Sales Management

eede

Η ΕΕΔΕ, ένα από τα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου, έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 51 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη, έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 17.000 εκπαιδευτικά προγράμματα και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμά της πραγματοποιείται σε 23 πόλεις της χώρας και έχει περίπου 3.800 αποφοίτους.

Η εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους έξι βασικούς πυλώνες της Εταιρίας και περιλαμβάνει μεταπτυχιακά προγράμματα, προγράμματα επαγγελματικής πιστοποίησης, προγράμματα ανωτάτων στελεχών, ανοικτά εκπαιδευτικά προγράμματα, ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα:

CAM – Diploma in Digital Marketing

Αρχίζει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 η νέα σειρά του Diploma in Digital Marketing. H ΕΕΔΕ προσφέρει το πρόγραμμα αυτό στην Ελλάδα, ως πιστοποιημένο κέντρο του Chartered Institute of Marketing (CIM) από τον Οκτώβριο του 2012.

Είναι γεγονός ότι το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει εξελιχθεί από ένα περιφερειακό στοιχείο της στρατηγικής μάρκετινγκ σε κεντρικό σημείο αναφοράς σε ότι αφορά στην επικοινωνία με τους πελάτες μέσω πολλών διαφορετικών καναλιών. Το πρόγραμμα Diploma in Digital Marketing, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να διασφαλίζει ότι ο σύγχρονος επαγγελματίας μάρκετερ μπορεί να κατανοήσει και να εκμεταλλευτεί τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

To πρόγραμμα αυτό προσφέρει γνώσεις σχετικά με τις βασικές αρχές που διέπουν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τις απαραίτητες δεξιότητες για τον σχεδιασμό και την υλοποίησή του. Συγκεκριμένα, παρέχει τη δυνατότητα στα στελέχη μάρκετινγκ ή στους μάνατζερ που ασχολούνται με το μάρκετινγκ να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση σχετικά με το τι είναι το ψηφιακό μάρκετινγκ και πώς αυτό σχετίζεται με το μάρκετινγκ. Να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση πλάνων ψηφιακού μάρκετινγκ. Να κατανοήσουν τη σχέση μεταξύ της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ, της συμπεριφοράς του καταναλωτή, της εφαρμογής και του σχεδιασμού πλάνων επικοινωνίας.

Το Diploma in Digital Marketing απευθύνεται σε μάνατζερ με προϋπηρεσία και εμπειρία στο μάρκετινγκ ή στο χώρο του marketing communications, σε κατόχους πτυχίων πανεπιστημιακών σχολών συναφών ή μη ειδικοτήτων, που στερούνται προϋπηρεσίας, και σε μάνατζερ που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Μαίρη Κατσιλούλη στην ΕΕΔΕ, τηλ.: 210 2112000 (εσωτ. 601) ή την κ. Κατερίνα Μαρκοπούλου (εσωτ. 605), email:cim-mrk@eede.gr, kentmba@eede.gr

Diploma in Sales Management

Άρχισε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 η 27η σειρά του προγράμματος Diploma in Sales Management που διεξάγεται σε συνεργασία της ΕΕΔΕ με το Ιnstitute οf Sales & Marketing Management (ISMM) της Μ. Βρετανίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε προϊσταμένους πωλήσεων και σε στελέχη τμημάτων που έρχονται σε επαφή με πελάτες (π.χ. εξυπηρέτηση πελατών, μάρκετινγκ, πωλητές με επαρκή εργασιακή εμπειρία κ.ά.) που αναμένεται να προαχθούν σε καίριες θέσεις.

Οι εισηγητές του προγράμματος είναι διακεκριμένα στελέχη της αγοράς, στο χώρο των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, που έχουν ειδικά εκπαιδευτεί στη Μ. Βρετανία.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται θερμά από τις ελληνικές επιχειρήσεις. Μεταξύ των εταιριών που εμπιστεύτηκαν την εκπαίδευση των στελεχών τους στο πρόγραμμα Diploma in Sales Management για το 2013: Αναστάσιος Μαυρογένης Ιατροτεχνολογικά Είδη ΑΕ, Βις Βιομηχανία Συσκευασιών ΑΕ, Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ, Κρι Κρι ΑΒΕΕ, Praktiker Hellas AE, Roche Diagnostics (Hellas) AE, SCA Hygiene Products AE και Sponsorvalue Hellas AE.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα σύνολο βασικών θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων που αναβαθμίζουν την απασχόλησή τους, να ενισχύσουν την κατάρτισή τους ώστε να είναι ικανοί να επιλύουν δύσκολα προβλήματα, καθώς και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα που έμμεσα τους διευκολύνουν στη λήψη σωστών αποφάσεων. Έπειτα από εξετάσεις, οι συμμετέχοντες του προγράμματος γίνονται κάτοχοι ενός υψηλού κύρους πιστοποιητικού που αποδεικνύει τον επαγγελματισμό τους.

Στο αναλυτικό πρόγραμμα του Diploma in Sales Management περιλαμβάνονται οι ακόλουθες δέσμες μαθημάτων: Τεχνικές επικοινωνίας, Διοίκηση & Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού διεύθυνσης πωλήσεων, Τεχνικές λήψης αποφάσεων και διαπραγματεύσεων, Βασικές αρχές μάρκετινγκ, Στρατηγικός σχεδιασμός πωλήσεων & Ανάλυση αγοράς, Στοιχεία εμπορικού δικαίου, Διοίκηση σημαντικών πελατών, Οργάνωση & Διεύθυνση τμήματος πωλήσεων, Βασικές αρχές οικονομικών μεγεθών της επιχείρησης και Εξυπηρέτηση πελατών.

Η έναρξη της επόμενης σειράς του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Νίκο Βλασσόπουλο στην ΕΕΔΕ, τηλ.: 210 2112000 (εσωτ. 622) ή τον κ. Μάκη Φιτέογλου (εσωτ. 623), fax: 210 2112028, email:mba-programs@eede.gr

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Άρχισε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 η 88η σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα της ΕΕΔΕ που διεξάγεται από το 1989 με εξαιρετική επιτυχία και με την αναγνώριση του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου. Επισημαίνεται ότι στη διάρκεια των 24 ετών λειτουργίας του έχουν αποφοιτήσει σε πανελλαδικό επίπεδο (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ρόδο, Λαμία, Βόλο, Καλαμάτα, Κοζάνη, Δράμα, Κόρινθο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο, Χαλκίδα και Χανιά) 3.800 στελέχη που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Σκοπός του προγράμματος είναι η εκμάθηση των αρχών και της μεθοδολογίας του σύγχρονου επιστημονικού μάνατζμεντ. Η ανανέωση και ο εκσυγχρονισμός των επαγγελματικών γνώσεων των στελεχών. Η ανάπτυξη της ικανότητας των στελεχών να συνεργάζονται αποτελεσματικά με άτομα διαφορετικής κοινωνικό-εκπαιδευτικής συγκρότησης και επαγγελματικής κατάρτισης. Η συστηματική ενημέρωση των στελεχών, γύρω από τις τάσεις που αναπτύσσονται με τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων σε ευρωπαϊκή και παγκόσμια κλίμακα (multinational environment), αλλά και για τις επιπτώσεις αυτών των τάσεων στη λειτουργία των επιχειρήσεων και οργανισμών στον ελληνικό χώρο.

Εταιρίες που εμπιστεύτηκαν την εκπαίδευση των στελεχών τους στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα για το 2013: Άγκφα – Γκέβερτ ΑΕΒΕ, Αναστάσιος Μαυρογένης Ιατροτεχνολογικά Είδη ΑΕ, Berling ΑBEΕ, Βιοκύτ Συσκευασίες ΑΕΒΕ, Γευσύνους ΑΒΒΕ, Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, Εl Pack Βιομηχανία Συσκευασιών ΑΕ, Info-Quest Technologies AEBE, Κράννιχ Σόλαρ Μον.ΕΠΕ, Μεντισπές ΑΕΒΕ, Νέα Εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα Γ. ΑΕ, Οπάπ Παροχής Υπηρεσιών ΑΕ, Roche Diagnostics Hellas ΑΕ, Sanofi Aventis AEBE, Τέμες ΑΕ, Τσαμούρης –Δούζογλου ΑΕ, Φάγε ΑΕ, Φαμάρ ΑΒΕ και Wilo Hellas AEBE.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό καθηγητών με έμπειρους μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων. Εφαρμόζονται οι πλέον αποτελεσματικές μέθοδοι διδασκαλίας, όπως: simulation games, case studies, group projects. Οι συμμετέχοντες μπορούν να έλθουν σε επαφή με τα πλέον αποτελεσματικά εργαλεία διοίκησης, όπως τα Personal Profile System, Time Management, Systems Theory, Market Modelling κ.ά.

Η έναρξη της επόμενης σειράς του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Νίκο Βλασσόπουλο στην ΕΕΔΕ, τηλ.: 210 2112000 (εσωτ. 622) ή τον κ. Μάκη Φιτέογλου (εσωτ. 623), fax: 210 2112028, email:mba-programs@eede.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;