Κριτική Παράστασης | Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη

mana gianni

Με τη συνοδεία ποτού και παρείστικης διάθεσης ξεκινάει η παρουσίαση της νέας ιντερνετικής σειράς «Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη» στο Loukoumi bar στην πλατεία Αβησσυνίας στο Μοναστηράκι. Η σειρά αποτελείται από 7 λεπτα επεισόδια και προβάλλεται κάθε Δευτέρα στο www.timanamoutilenegianni.com. Τη Δευτέρα που μας πέρασε ήταν η πρεμιέρα, η οποία προβλήθηκε σε slide. Στο χώρο της παρουσίασης επίσης, παρεβρέθηκαν και όλοι οι συντελεστές.

O Κωνσταντίνος Θάνος εμπνεύστηκε αυτή τη φρέσκια ιδέα της νεανικής μαύρης κομωδίας μυστηρίου κι έτσι υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία, καθώς επίσης δηλώνει άκρως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Μια δυνατή στιγμή από τα γυρίσματα όπως είπε και ο ίδιος ήταν όταν ένας από τους συντελεστές της σειράς ξάπλωσε μέσα σε άδειο τάφο σε νεκροταφείο.

Η σειρά αποτελείται από τέσσερις βασικούς πρωταγωνιστές. Η Ναταλία Καλημερατζή υποδύεται τη Σοφία Γεροκώστα, η οποία από μικρή είχε φόβους που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να ελέγξει.

Ο Αποστόλης Ψαρρός στο ρόλο του Αλέξανδρου Γεροκώστα, ο οποίος ακολούθησε το επάγγελμα του πατέρα του αν και φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα υπολόγιζε. Ο Παναγιώτης Καρμάτης υποδύεται τον Κωνσταντίνο ή αλλιώς Ντίνο Γεροκώστα που είναι και ο πρωτότοκος της οικογένειας. Πάντα έκανε αυτό που ήθελε χωρίς να μπορεί να του επιβληθεί κανείς.

Τέλος η Αφροδίτη Αντωνάκη ως Ναταλία Παππά, είναι η αρραβωνιαστικιά του Ντίνου, η οποία εδώ και χρόνια προσπαθεί να αποδείξει την αποτελεσματικότητα ενός αντιβιοτικού καθώς πιστεύει ότι έτσι θα ανακαλύψει κάτι πολύ σημαντικό για την ανθρωπότητα. Όταν έρχεται η ώρα να ανοίξουν τη διαθήκη του πατέρα τους, ένα σοκαριστικό μυστικό τους περιμένει…

Το χιούμορ και η σουρεαλιστική διάθεση δε λείπουν από το κείμενο, όπως και οι ηθοποιοί που πλαισιώνουν τη σειρά αναμφίβολα ελίσσονται ικανοποιητικά στα πλαίσια των ρόλων τους.

Αξίζει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;