Apple | Αγόρασε την Ισραηλινή εταιρεία PrimeSense

Il-famoso-logo-con-la-mela-morsicata-veramente-di-proprieta-esclusiva-di-Apple

Η Apple επιβεβαίωσε τις φήμες για την αγορά της Ισραηλινής PrimeSense, που ειδικεύεται στο χώρο της τρισδιάστατης τεχνολογίας ανίχνευσης κίνησης, σύμφωνα με το BBC.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία PrimeSense είναι γνωστή για την ανάπτυξη τεχνολογίας ελέγχου μέσω χειρονομιών και η ίδια είχε αποκαλύψει νωρίτερα μέσα στη χρονιά, την πρόοδο που έχει σημειώσει όσον αφορά στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας της σε φορητές συσκευές, αφού η τεχνολογία της αξιοποιείται ήδη στο Kinect της Microsoft.

Μάλιστα, η συμφωνία αυτή πυροδοτεί περαιτέρω φημολογία σχετικά με πιθανά σχέδια της Apple για την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Ωστόσο, η Apple δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία. «Η Apple αγοράζει πού και πού μικρότερες εταιρείες τεχνολογίας, και γενικά δεν συζητούμε τους σκοπούς ή τα σχέδιά μας» δήλωσε στο AllThingsD εκπρόσωπος της εταιρείας.

Πάντως, σύμφωνα με αναφορές, το ποσό το οποίο πλήρωσε βρίσκεται μεταξύ 345 και 360 εκ. δολαρίων.

Έτσι, η συγκεκριμένη ενέργεια έρχεται εν μέσω μιας περιόδου έντονης κινητικότητας και ενδιαφέροντος όσον αφορά την τρισδιάστατη τεχνολογία ελέγχου μέσω χειρονομιών, ενώ αναλυτές μιλούν για επέκταση της Apple στον τομέα, μέσω προσθήκης τέτοιου είδους δυνατοτήτων στις συσκευές της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;