20 + 1 τύποι φίλων που θα γνωρίσεις στο Πανεπιστήμιο

bigstock_group_of_friends_or_college_st_13618418

Το Πανεπιστήμιο είναι μια ολοκαίνουρια εμπειρία κατά την οποία θα γνωρίσεις πολλούς ανθρώπους. Ειδικά μετά το σχολείο, το Πανεπιστήμιο θα σου φανεί τεράστιο, αφού μπορείς να κάνεις φίλους από οποιοδήποτε έτος οποιουδήποτε τμήματος οποιασδήποτε σχολής οποιασδήποτε πόλης!!!

Έτσι, για δική σου διευκόλυνση σου παραθέτουμε εδώ τους 21 τύπους φίλων που μπορεί κανείς να κάνει όσο είναι φοιτητής:

1. Αυτός που προσπαθεί ΠΑΡΑ πολυ.
Είναι αυτός ο κλασικός τύπος/τύπισσα που ξέρει όλες τις απαντήσεις κι έχει μόνιμα σηκωμένο το χέρι του για να μιλήσει και έχει ιδρύσει και τουλάχιστον 10 γκρουπ για ασήμαντους λόγους. Αυτός θα έχει πάντα κάποιο… μίτινγκ!

2. Ο γεννημένος ακαδημαϊκός.
Πολύ χρήσιμος τύπος. Διαβάζει γιατί του αρέσει και ενδιαφέρεται κι όχι επειδή είναι σπασίκλας. Από τους καλύτερους τύπους που μπορείς να πετύχεις.

3. Αυτός που είναι στη θεατρική ομάδα της σχολής (συνέχεια).
Όλες σχεδόν οι σχολές έχουν θεατρικές ομάδες και εργαστήρια, αλλά είναι μερικοί τύποι που το παρακάνουν. Καλύτερα να είχαν πάει για δραματική σχολή κατευθείαν! Συνήθως δεν είναι πολύ ενοχλητικοί τύποι, αλλά είναι στον κόσμο τους.

4. Αυτός που μπήκε στη σχολή για να κάνει λεφτά.
Ο τύπος/τύπισσα όχι μόνο παίρνει πολύ σοβαρά τον εαυτό του, αλλά πιστεύει ότι για να φτάσεις ψηλά πρέπει να το θες πολύ. Θα βάλει γραβατούλα/ταγιεράκι, θα τρέχει το πρωί για εσπρεσσάκι. Τα έχει όλα οργανωμένα με στόχο τη νίκη. Τέλος.

5. Tο Party-animal.
Εντάξει. Δεν έχω να πω πολλά. Αυτή η κατηγορία αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι το πρωί ξυπνάνε και πάνε στη σχολή για ΜΑΘΗΜΑ μετά το 3ο έτος. Παρά ταύτα, έχουν πολλή πλάκα και πάντα θα περνάς καλά μαζί τους.

6. Ο καινοτόμος.
Έχει μια καινούρια ιδέα κάθε βδομάδα και ένα καινούριο πλάνο διαρκώς. Καθόλου πρακτικός τύπος και συνήθως φλύαρος. Αυτά.

7. Ο μουσικός.
Λογικά ή θα τραγουδάει ή θα είναι σε κάποια μπάντα, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λαμβάνεις συνέχεια προσκλήσεις για κάποιο live. Τσέκαρε το, κι αν είναι καλοί, απλά πέρνα τέλεια!

8. Ο διαβασμένος.
Έχει κόλλημα με τη γλώσσα και τη σωστή γραμματική. Και με το λεξιλογιο και με το συντακτικό. Χρησιμοποιεί και ατάκες διασήμων συχνά πυκνά για να δώσουν κύρος στο λόγο του. Στο χέρι σου είναι τι θα κάνεις μαζί του…

9. Ο κολλημένος με την κάμερα.
Θέλει να γίνει ο επόμενος Ταραντίνο και δεν το κρύβει. Ίσως και να το πετύχει. Πολλοί τέτοιοι τύποι είναι κρυφά ταλέντα.

10. Ο Dealer.
Οι γνωριμίες αυτού του τύπου είναι καθαρά επαγγελματικές και δύσκολα κάνει φίλους. Συνήθως ασχολείται με τη “δουλειά” του και πώς θα την προωθήσει. Γενικά, εδώ καλό είναι κανείς να προσέχει πώς χειρίζεται τέτοια θέματα.

11. Η drama queen.
Μόνιμα χωρισμένη και κλαίουσα. Από τις πιο ενοχλητικές. Βασική της ατάκα: “Γιατί σε μένα;;;” (και λυγμοί…)

12. Ο αθλητικός τύπος.
Είτε είναι γυναίκα είτε είναι άντρας, ένα πράγμα υπάρχει στο μυαλό τους: το γυμναστήριο (ή η προπόνηση). Καμιά φορά μπορεί να τους πετύχεις και να καπνίζουν, αν δεν είναι από τους φανατικούς αντικαπνιστές.

13. Ο υπέυθυνος.
Του αρέσει να διοργανώνει events – όχι πάντα με τρελή επιτυχία – αλλά η προσπάθεια μετράει. Θα τον ακούσεις να λέει: “Θα έχει τσάμπα φαγητό/ποτό, παιδιά!”

14. Ο δίκαιος.
Του αρέσει να αγωνίζεται ενάντια στο άδικο με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι ο τύπος που μπορεί να πάρει προσωπικά οποιαδήποτε υπόθεση αδικημένου και να κάνει φασαρία, να διεκδικήσει δικαιώματα. Το ψάχνει ακόμα.

15. Ο ακτιβιστής.
Προφανώς και λατρεύει το περιβάλλον και ενδιαφέρεται για τη φύση και για τον άνθρωπο. Θα τον πετύχεις σε πορείες και στη σχολή να συζητάει παθιασμένα για διάφορα πολιτικά/περιβαλλοντικά ζητήματα. Αγαπημένη του ατάκα: “Fuck the police.”

16. Ο θεός.
Αυτόν τον τύπο τον λατρεύεις γιατί όλοι μας χρειαζόμαστε ένα πρότυπο, έτσι κι εσύ! Βγαίνει πιο συχνά από σένα, αλλά έχει και καλύτερους βαθμούς από σένα. Δεν τον έχεις δει ποτέ να διαβάζει, αλλά πάντα με κάποιο τρόπο καταφέρνει να είναι διαβασμένος.

17. Ο εναλλακτικός.
Είναι ο τύπος που χτυπιέται πως δεν είναι hipster, αλλά ΕΙΝΑΙ.

18. Το Cool παιδί που ήρθε για Erasmus.
Τον ενδιαφέρουν τα ταξίδια και είναι γλυκός κι ευγενικός με όλους. Έχει έρθει από ξένη χώρα και μέχρι να εγκληματιστεί, κάνει ερωτήσεις και ψάχνεται. Αφού εγκληματιστεί, έχει έρθει η ώρα να γυρίσει πίσω κι είναι πολύ κρίμα γιατί ήταν και γαμώ τα παιδιά. Μη στενοχωρηθείς όμως. Ευκαιρία να πας εσύ να τον βρεις στη χώρα του!

19. Ο αστείος.
Σε αυτήν την κατηγορία μπαίνουν οι τύποι που προσπαθούν να είναι αστείοι και η ψυχή της παρέας, είτε τα καταφέρνουν είτε όχι. Αν δεν τα καταφέρνουν, καλό κουράγιο…

20. Η κολλημένη με το Παρίσι.
Κλασικότατη τύπισσα που έχει έρωτα με τη Γαλλία και το Παρίσι, καπνίζει και βλέπει μόνο ασπρόμαυρες ταινίες.

21. Ο εθισμένος στα social media
“Κάτσε μία να πετάξω κάτι στο Instagram”. Αυτή είναι η ατάκα τουα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τσεκ-ιν, τουιττερ, τα πάντα όλα. Αυτός είναι μέσα!

Αν έχεις να προσθέσεις κι άλλους τύπους φίλων που μπορεί κανείς να γνωρίσει στο Πανεπιστήμιο, άφησε το σχόλιο σου!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1