Η λίστα των διοικητικών υπαλλήλων που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα

ypalliloi

Πρόκειται για προσωρινή λίστα, η οποία θα περάσει από έγκριση προκειμένου να διαπιστωθεί η ορθή μοριοδότηση των προσόντων των διοικητικών υπαλλήλων.

Η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων, βασίζεται στα στοιχεία που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού στο υπουργείο Παιδείας, ενώ όπως επισημαίνεται οι πίνακες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ για λόγους διαφάνειας.

Αφορά τους διοικητικούς που που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, κατάρτισε το ΑΣΕΠ στην ιστοσελίδα του.

Δείτε τους πίνακες με τα ονόματα εδώ.

Update: Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διοικητικών Υπαλλήλων των ΑΕΙ Φραγκίσκος Βαρτελίνο καταγγέλει λάθη στην λίστα τα οποία εντοπίζονται:

  1. Σε λάθη μοριοδότησης διοικητικών υπαλλήλων
  2. Στους πίνακες με  τους υπαλλήλους που μοριοδοτήθηκαν και δημοσιοποίησε το ΑΣΕΠ, δεν περιλαμβάνονται υπαλλήλοι που έκαναν την ηλεκτρονική απογραφή.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;