Πάτρα | Δωρεάν σεμινάριο Επιχειρηματικότητας

Εσπερίδα: «Επιχειρηματικότητα: Αναζητώντας την επιτυχία σε περιβάλλον κρίσης»

Το Εργαστήριο Αυτοματισμού και Ρομποτικής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετέχει στο έργο INNOVA –NET στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013. Σκοπός του έργου είναι να δημιουργήσει στη Δυτική Ελλάδα Διεθνές Κέντρο Εφαρμοσμένης Γνώσης για την Καινοτομία στις Μεσογειακές Χώρες. Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος διοργανώνεται ΔΩΡΕΑΝ υπό την αιγίδα του Σχολείου INNOVA το Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας με θέμα «Δημιουργία Επιχείρησης και απόκτηση ικανοτήτων διαχείρισης».

Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες, νέους αποφοίτους και επίδοξους επιχειρηματίες, εκπαίδευση στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων ξεκινώντας από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι και την υλοποίησή της.

Αντικείμενο του συγκεκριμένου Σεμιναρίου είναι θέματα που άπτονται της δημιουργίας μιας επιχείρησης και σχετικών εργαλείων. Ουσιαστικά, στο Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας θα γίνει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της ανάπτυξης των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των φάσεων του επιχειρηματικού σχεδίου, του ξεκινήματος, της λογιστικής οργάνωσης, του μάρκετινγκ, της κοστολόγησης.

Το σεμινάριο, που είναι Δωρεάν, θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο Αυτοματισμού και Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 30 ώρες, οι οποίες θα υλοποιηθούν σε έξι ημέρες επί 5 ώρες ημερησίως, 2 φορές την εβδομάδα.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο σεμινάριο, μπορεί να επισκεφτεί τη σελίδα www.innova-net.eu/innova_school/ και να στείλει το έντυπο της αίτησης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση infogreece@innova-net.eu.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 20 Νοεμβρίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2610-996449, 2610 997295, 2610-969860, καθημερινά 10:00-15:00, στο email: infogreece@innova-net.eu ή να επισκεφτείτε τη σελίδα του Έργου www.innova-net.eu και τη σελίδα του Σχολείου INNOVA www.innova-net.eu/innova_school/.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;