Καιρός: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες

Θα συνεχιστεί η κακοκαιρία σε όλη την χώρα με κύριο στοιχείο οι βροχές, οι καταιγίδες και οι δυνατοί άνεμοι.

Πιο αναλυτικά, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά, την Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και σταδιακά το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Αττική 

Θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα.Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Στην Ήπειρο και τις βορειότερες περιοχές του Ιονίου παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες που γρήγορα θα σταματήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν από το μεσημέρι στο Ιόνιο και τη δυτική Στερεά, και μέχρι το βράδυ στη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;