Φοιτητικό περιοδικό Chill Out - Κυκλοφορεί το νέο τεύχος!

Το πρώτο τεύχος της ακαδημαϊκής χρονιάς τριγυρνάει εδώ και λίγο καιρό στις σχολές της Αθήνας. Με ένα μοναδικό αφιέρωμα για τους πρωτοετής, με κεντρική συνέντευξη μιας από τις πιο γλυκές ηθοποιούς του χώρου, μόδα που ξετρελαίνει και αμέτρητα άρθρα από την πιο μεγάλη, φοιτητική, συντακτική ομάδα.

Κεντρική Συνέντευξη

Η Γωγώ Μπρέμπου ανοίγει όλα τα χαρτιά της. Μας μιλάει για όλα και φωτογραφίζεται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, με το πιο μεγάλο χαμόγελο. Η ατμόσφαιρα εκείνη τη μέρα άκρως φιλική και ευχάριστη. Η Γωγώ δεν μας δυσκόλεψε καθόλου. Όλα κύλησαν όπως τα είχαμε φανταστεί και ακόμα καλύτερα.

Θεματολογία περιοδικού

Για ένα ακόμα τεύχος οι συντάκτες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό. Θέματα παντός τύπου, στήλες ανανεωμένες και κέφι που φαίνεται σε κάθε γραμμή του περιοδικού. Τα κείμενα του περιοδικού έχουν όπως πάντα σκοπό να ενημερώσουν αλλά και να διασκεδάσουν το φοιτητικό κοινό, γιατί μην ξεχνάμε είναι ωραίο να είσαι φοιτητής!

Fashion Editorial

Η μόδα αυτού του τεύχους μας γυρνάει στα θρανία. Όλα τα είδη φοιτητών αποτυπώνονται σε ένα fashion editorial που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Τα μοντέλα πολλά, το αποτέλεσμα μοναδικό.

Θα το βρείτε

Όπως πάντα το περιοδικό θα το βρείτε στα χαρακτηριστικά πορτοκαλί stand σε όλα τα Πανεπιστήμια (ΑΕΙ και ΤΕΙ) της Αττικής, καθώς και σε 5 Ιδιωτικά κολέγια.
Για όσους δεν «πατάτε» και πολύ στη σχολή σας (ή απλώς δεν είστε πια φοιτητές) το περιοδικό κυκλοφορεί σε 60 σημεία παρουσίας εκτός σχολών (επιλεγμένα μαγαζιά/φοιτητικά στέκια), ενώ υπάρχει πάντα και η επιλογή να το διαβάσετε online στο www.chill-out.gr ή στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook www.facebook.com/chilloutmagazine

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
57'
2 - 3
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
64'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
6'
82 - 75
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;