Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας | Επίθεση διοικητικών προς το Υπουργείο Παιδείας

πανεπιστήμιο θεσσαλίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του myvolos.gr, συνεδρίασε εχθές το διοικητικό συμβούλιο των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με βασικό θέμα τα λάθη στο πόρισμα της ΟΔΕ.

Ειδικότερα, μέλη του συλλόγου δήλωσαν πως «δεν έχουν αρχή και τέλος τα λάθη», και με απόφαση τους καταγγέλουν την πολιτική του υπουργείου Παιδείας. Ωστόσο το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να σταλεί σχετική επιστολή προς τις πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κάθε αρμόδιο, ώστε να λάβουν γνώση των σφαλμάτων και να τοποθετηθούν.

Ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος σχολίασε:

«Το υπουργείο Παιδείας οφείλει να δικαιολογήσει πώς από δύο κενά το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας βρέθηκε να έχει 33 άτομα πλεονάζον προσωπικό»

προσθέτοντας ότι οι διοικητικοί υπάλληλοι θα κυνηγήσουν το θέμα ακόμη και νομικά. Μάλιστα την Δευτέρα το πρωί θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων.

Μέσα στις προτάσεις είναι και αυτή της απεργίας, όμως προς το παρόν τηρείται στάση αναμονής, προκειμένου να δουν εάν τελικά ισχύουν και από πότε οι διαθεσιμότητες.

Τέλος για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ένδειξη, ωστόσο, «εάν αποφασίσουν κάτι τέτοιο, θα μας βρουν απέναντί τους», ανέφερε ο κ. Κοτρώνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;