Νέο ερευνητικό κέντρο για τη μελέτη του κινήματος... Gothic

Goths+Gather+Leipzig+Annual+Music+Fest+x-5WgZLrRr8l

Αφιερωμένο στο κίνημα Gothic είναι το νέο διεπιστημονικό ερευνητικό κέντρο που άνοιξε στο Manchester Metropolitan University, την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του gothic φεστιβάλ.

Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές μπορούν να μελετήσουν τώρα την γοτθική κουλτούρα, καθώς σύμφωνα με τον διευθυντή του κέντρου, Linnie Blake, αφορμή υπήρξε η έκρηξη -την τελευταία δεκαετία- των ακαδημαϊκών αναλύσεων που συνδέονται με το Gothic, των λογοτεχνικών κειμένων, των κινηματογραφικών έργων αλλά και των τηλεοπτικών σίριαλ.

Μάλιστα, «το gothic κίνημα δεν είναι απλώς μια λαϊκή διασκέδαση. Είναι μια ισχυρή μορφή αφήγησης, που αποκαλύπτει πολλά για τους πιο βαθείς και σκοτεινούς φόβους μας, αυτό που είμαστε ως ανθρώπινα όντα, και για τον τρόπο που λειτουργεί η κοινωνία μας», σύμφωνα με τον επικεφαλής του «Κέντρου Μελετών Gothic».

Τέλος, οι μαθητές που θα επιλέξουν να ακολουθήσουν αυτή την κατεύθυνση, θα συμμετέχουν επίσης στην ανάπτυξη ενός επιστημονικού περιοδικού, το οποίο λέγεται «Σκοτεινές Τέχνες» και είναι ένα online περιοδικό των γοτθικών Σπουδών, που θα επανεξετάσει το έργο του κέντρου και θα συγκεντρώσει ακαδημαϊκούς και φοιτητές γύρω από την Gothic έρευνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;