τα βλέπω. #neoneolaia

τα βλέπω. #neoneolaia

Την ιστορία με τον φραπέ την συζητάμε ακόμα με τον Γιώργο και γελάμε. Μας αρέσει. Εμένα συγκεκριμένα πολύ, άσχετα αν δεν τον πετυχαίνω πάντα.

Μπορεί καν μαζί σας – αγαπητοί μου αναγνώστες – να μην την εχουμε αναφέρει μέχρι σημερα, αλλά εμείς περνάμε καλά με αυτό. Τις ιστορίες για τον Τσαλίκαρο, τον ΤρελοΠανάγο και τον ερωτικό Γιάννη, σίγουρα όχι πάντως. Είναι τα απλά, τα καθημερινά που ώρες ατελείωτες μεταξύ μας ιδρώνουμε (;) για αυτό που αγαπάμε.

Τον τελευταίο καιρό ο μπασίστας* Μπέλε ξανα-χρειάστηκε. Ήταν εκεί. Η Atomic Orange ήταν και πάλι εκεί πιστή στο ραντεβού της για την μεγάλη αλλαγή.

Από τον Μάρτιο και μετά τα πλάνα και οι σκέψεις που έχουν γίνει τον τελευταίο 1,5 χρόνο μπήκαν σε κώδικα. Ο φραπές ήταν πιο φθηνός για εμένα και θα παρέμενε να είναι έτσι για 9 μήνες.

Η ομάδα λειτούργησε άψογα. Ιδέες, άγχος, φασαρία. Εδώ είμαστε…

Σήμερα 20 Οκτωβρίου η… Neolaia Team μου έκανε το καλύτερο δώρο γενεθλίων. Σας ευχαριστώ όλους. Καλό μας ταξίδι.

Τy @ στον έναν και μοναδικό #kokkino_pandeloni, Γεώργιο Γκριτζάλα. Στον Τσαλίκαρο για όλα. Στον Junior που μπήκε επίσημα στην ομάδα. Χρήστο, Γιάννη που δίνουν άλλο αέρα. Ίρινα, η γυναίκα της παρέας που ακούει κάθε τι που λέμε. Μπέλε – Atomic Orange που χωρίς εκείνον δεν θα βλέπατε οτι βλέπετε. Mav, αλλη κλάση, άλλο επίπεδο. Σπύρος – Βάσω μεγάλες αγάπες. Αρης, για πρωινή ενημέρωση. Ελένη Ρεβέκκα, Νατάσα, Ειρήνη, ΤζόβαX2, Χριστίνα, Ιγνατίου που δεν είναι bot… και όλους ΕΣΑΣ που εδώ και 7 χρόνια περίπου το κάνετε να είναι αυθεντικά αυτό που είναι!

Α τουτ α λ ερ. Καλός πολίτης.

* Τα λέει και ο ίδιος: Bele Musician

Bonus το album που έλιωσα τόσο καιρό:



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;