ΕΚΠΑ | Διεύρυνση του προσωπικού ασφαλείας για τις εγγραφές των πρωτοετών

PAN-ATH

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αθηνών, ανακοίνωσε σήμερα τα εξής:

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο στη σημερινή του συνεδρίαση εξέτασε ενδελεχώς τη κοινωνική διάσταση που απορρέει από τη απεργία μας και με δεδομένο ότι το Υπουργείο Παιδείας αποδεδειγμένα δεν συμβάλλει στην επίλυση της κατάστασης και προχωρά με γοργά βήματα σε στυγνό εκβιασμό του διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου μας, αποφάσισε να εισηγηθεί στη σημερινή Γενική Συνέλευση, να προχωρήσει στη διεύρυνση του προσωπικού ασφαλείας, από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013, σε ότι αφορά τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών του ιδίου Ακαδημαϊκού έτους.

Η διεύρυνση είναι πέραν του προσωπικού ασφαλείας, που έχει ήδη οριστεί από τη Γενική Συνέλευση (με βάση τη υποχρέωση που απορρέει από το Νόμο 1264/82, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί).

Η εισήγηση αυτή πραγματοποιείται προκειμένου οι πρωτοετείς φοιτητές να εισαχθούν στη Πανεπιστημιακή Κοινότητα και να βιώσουν από κοντά το πρόβλημα που το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας έχει δημιουργήσει τις τελευταίες 6 εβδομάδες αλλά και συνεχίζει να δημιουργεί με τις αδιάλλακτες και εκδικητικές νομοθετικές και κανονιστικές ρυθμίσεις
που προωθεί τόσο εντός όσο και εκτός Ελληνικής Βουλής.

Αυτονόητο είναι ότι αν το Υπουργείο Παιδείας ασκήσει οποιασδήποτε μορφής βία εναντίον μας και βία θεωρούμε συγκεκριμένα :
1. διώξεις με αργία,
2. εισαγγελικές παρεμβάσεις ή διώξεις,
3. απεργοσπαστικούς μηχανισμούς με την επικουρία μελών ΔΕΠ που
συνεργάζονται ανοικτά με το Υπουργείο Παιδείας
4. επέμβαση της αστυνομίας,
5. προπαγανδιστικές δηλώσεις ή διαρροές Υπουργών και υπηρεσιακών παραγόντων, τότε καλούμε Γ. Σ. την Τετάρτη 23/10/2013, για να επανεξετάσουμε τη θέση μας διότι αυτό ουσιαστικά θα σημάνει το οριστικό κλείσιμο του Ιδρύματος με ευθύνη του Υπουργείου.

Με τιμή,
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος            Ο Γενικός Γραμματέας
Νάνσυ Μιχοπούλου         Δημήτρης Σακκάτος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;