Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών | Κλειστό λόγω απεργίας των εργαζομένων

PANEPISTIMIO_473_355

Χθες έστειλε επιστολή προς τα ΜΜΕ το προσωπικό του Μουσείου Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την οποία ενημερώνει το κοινό ότι το Μουσείο παραμένει κλειστό λόγω απεργίας των εργαζομένων κατά της διαθεσιμότητας.

Μάλιστα, οι ίδιοι σημειώνουν πως εάν εφαρμοστεί η επικείμενη διαθεσιμότητα, «υπάρχει κίνδυνος το μισό προσωπικό να μη συνεχίσει να εργάζεται στο Μουσείο, γεγονός που εκ των πραγμάτων δυσχεραίνει το έργο του και οδηγεί σε αναστολή πολλές από τις λειτουργίες του».

Πιο συγκεκριμένα, το Μουσείο, όπως αναφέρουν στην επιστολή τους οι εργαζόμενοι, «παραμένει κλειστό εκτός από τις καθημερινές και την πρώτη και τελευταία Κυριακή κάθε μήνα. Κατά συνέπεια, δεν πραγματοποιούνται οι καθιερωμένες πια δωρεάν ξεναγήσεις κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οικογένειες κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα. Επίσης, δεν πραγματοποιούνται τις καθημερινές τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι ξεναγήσεις για τα σχολεία, ούτε και οι ξεναγήσεις για άλλες ομάδες ενηλίκων. Λυπούμαστε ακόμα, για την αναστάτωση που μπορεί να έχει προκληθεί με τις ακυρώσεις-αναβολές των προγραμματισμένων εκδηλώσεων (ημερίδες, διαλέξεις, συναυλίες, παραστάσεις, συνέδρια, κ.α.), όλο αυτό το διάστημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;