Game of Thrones. Καλώς ήρθες στη ζωή μας.

Δευτέρα-ΣΚΑΪ- ΞΕ-ΚΙ-ΝΑ-ΕΙ! To game of thrones έρχεται στη τηλεόραση μας μέσω του ΣΚΑΪ. Έτσι από Δευτέρα θα είμαστε όλοι κολλημένοι μπροστά στη μικρή οθόνη μετά από πάρα πολύ καιρό. 22.30 ο Alpha έχει Homeland και 23.15 στο ΣΚΑΪ Game of Thrones! Αμερική γίναμε! Plot

Η πλοκή είναι λιγάκι περίεργη γιατί δεν μπορώ να κάνω μια γρήγορη περιγραφή των άπειρων οικογενειών και βασιλείων. Δυο φαμίλιες μας ενδιαφέρουν, το Starkέϊκο και το Lannisterέϊκο. Η σειρά τα έχει όλα μαγεία, μάχες, δράκους, σεξ… Τα πάντα όλα! Η γενική κατεύθυνση της υπόθεσης είναι ότι ο ένας και μοναδικός βασιλιάς που όλοι σεβόντουσαν ή έστω ανέχονταν, πεθαίνει και αρχίζουν οι διαμάχες μεταξύ των οικογενειών και των βασιλείων για το ποιος θα κατακτήσει τον ένα και μοναδικό Iron Throne.

game of thrones

Λόγοι για να δείτε τη σειρά (εσείς οι 3 Έλληνες που έχετε απομείνει)

1ον η σειρά δεν έχει κανέναν ενδοιασμό στο ποιος πάει με ποίον/ά

2ον δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει και ποιοι θα ζουν για ακόμα μια σεζον.

3ον στην ιστορία θα μείνει το Lord of the Rings στο cinema και το Game of Thrones στην TV

4ον ο Tyrion Lannister (κατά κόσμον Peter Dinklage) θα γίνει ο αγαπημένος σας ήρωας!

Σχόλιο

Η πρώτη σεζον του Game of Thrones μου άρεσε αρκετά. Από κει και πέρα βρήκα ότι η σειρά μου είχε δημιουργήσει απαιτήσεις τις οποίες ποτέ δεν συνάντησε! Βέβαια το γεγονός ότι είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο (και το ακολουθεί πιστά) δεν αφήνει περιθώρια για γρήγορη κλιμάκωση. Το μόνο φάουλ στο Game of Thrones, για μένα, είναι η σκηνοθετικά πεπατημένη οδός του cliff hanger. 50 λεπτά επεισοδίου για να σου πετάξει στα τελευταία 60 δευτερόλεπτα μια σκηνή η οποία σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

Να τη δω;

Δεν την έχεις δει ακόμα; Θες να μας πείσεις ότι βλέπεις σειρές και ΔΕΝ την έχεις δει ακόμα; Σοβαρά; Άλλαξε hobby καλύτερα!

Βαθμολογία

Το IMDB δίνει 9,4/10. Εγώ δίνω 9/10 για την παραγωγή και την σκηνοθεσία αλλά παραπάνω δεν μπορώ, δεν βγαίνω! Έχω υποσχεθεί πως θα περιμένω 4 επεισόδια στη 4η σεζόν και αν δεν γίνει ο χαμός θα περιμένω να τελειώσει η σειρά και να τη δω μετά.

PS Δώρο το τραγουδάκι σε metal version

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;