Πρύτανης Παν. Πατρών | Κίνδυνοι από την υποβάθμιση του Ιδρύματος

Library_(BYP)_-_University_of_Patras

Στη σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον Δήμαρχο της Πάτρας Γιάννη Δημαρά, ο πρυτανης του Πανεπιστημίου κ. Παναγιωτάκης τόνισε πως οι άμεσοι κίνδυνοι για το Πανεπιστήμιο της Πάτρας με την υποβάθμιση του Ιδρύματος μετά τις απολύσεις διοικητικών υπαλλήλων, δεν είναι μόνο το ότι θα μείνει το ίδρυμα αφύλακτο και έρμαιο στους κακοποιούς όλων των ειδών.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε ο πρυτανης κ. Παναγιωτάκης, το τρίπτυχο του άμεσου μέλλοντος για το ΑΕΙ της Πάτρας θα είναι η συγχώνευση των Τμημάτων, η επιβολή διδάκτρων και η πίεση για λιγότερους εισακτέους, με ό,τι αυτά μπορεί να συνεπάγονται.

Πιο συγκεκριμένα, η συρρίκνωση του Πανεπιστημίου αναμένεται να φέρει συρρίκνωση και στην κοινωνία της Πάτρας, όπως τόνισε και ο Δήμαρχος, με δεινές συνέπειες για την οικονομία της περιοχής και όχι μόνο.

Τέλος, ο πρύτανης τόνισε ότι το Πανεπιστήμιο έχει έτοιμο ένα plan B για την αντιμετώπιση της κατάστασης σε περίπτωση που περάσει το σχέδιο της κυβέρνησης, αλλά δεν θέλησε να το αποκαλύψει, ενώ είπε ότι η απειλή εισβολής εισαγγελέα στα Πανεπιστήμια, είναι κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα της χώρας μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
0 - 0
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
8'
2 - 2
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;