Πώς θα είναι το iPhone 6 και το νέο iWatch

iPhone_6_curved_screen_concept

Φαίνεται πως η Apple θα λανσάρει ένα iPhone, το iPhone 6 με μεγαλύτερη οθόνη από τα προηγούμενα.

Μάλιστα, ο Brian White, αναλυτής της Cantor Fitzgerald’s αναφέρει πως με βάση πηγές του και ένα εσωτερικό σημείωμα μετόχου της Apple που προωθήθηκε στο BGR, η εταιρεία σίγουρα θα παρουσιάσει ένα μεγαλύτερο iPhone στο άμεσο μέλλον και μέσα στον επόμενο χρόνο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Η συνάντηση μας με ένα τεχνικό πάροχο της παραγωγική αλυσίδας της Apple τόνισε το γεγονός ότι η Apple δουλεύει ήδη πάνω σε ένα iPhone με μεγαλύτερες ίντσες. Οι πηγές μας το επιβεβαιώνουν αυτό και αναμένουνε μια παρουσίαση του στο β’ τρίμηνο του 2014 ή στο γ’ τρίμηνο του 2014.

Μάλιστα οι έρευνές μας σχεδόν ένα χρόνο πριν στην Ασία αποκάλυψε τα πρώτα πρωτότυπα ενός iPhone με μεγαλύτερη οθόνη. Πιστεύουμε πως θα είναι κοντά στις 5 ίντσες και όχι παραπάνω και θα το δούμε μέσα στο 2014».

Από την άλλη, όσον αφορά στο  iWatch της Apple, ο White πιστεύει πως θα είναι κάτι περισσότερο από ένα smartwatch.

«Με τις πηγές μας επίσης συζητήσαμε το project της Apple, iWatch. Παρόλο που έχουν ακουστεί πολλά η πραγματικότητα είναι πως το iWatch θα προσφέρει στους χρήστες του πολλά περισσότερα από ότι έχει ακουστεί ως τώρα.

Ένας προμηθευτής της Apple μπόρεσε να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες και ανέφερε πως πρόκειται για μια νέα συσκευή που δεν θα είναι απλά μια προέκταση του iPhone αλλά μια είσοδος που θα επιτρέψει στους χρήστες να ελέγξουν το σπίτι τους (ζέστη και κρύο, φώτα, ήχο και βίντεο και πολλά ακόμη). Πραγματικά ήταν απίστευτα επεξηγηματικός και μας άνοιξε τα μάτια».

iwatch

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
79'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
78'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
7'
54 - 82
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
1'
55 - 51
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;