Στρατηγική συμμαχία ΣΕΓΑΣ- Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ

SEGAS-XINI

Με γνώμονα το γεγονός ότι Αθλητισμός και Εκπαίδευση είναι 2 έννοιες αλληλένδετες που, εφόσον λειτουργούν σε πλήρη σύμπνοια, μπορούν να οδηγήσουν σε προαγωγή του Πολιτισμού και ενίσχυση της κοινωνίας, ο ΣΕΓΑΣ προχωρά σε χορηγική συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, τον μεγαλύτερο και πληρέστερο εκπαιδευτικό όμιλο στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας εντάσσεται η υψηλού επιπέδου επαγγελματική εκπαίδευση των αθλητών των εθνικών ομάδων στίβου, αλλά και ευρύτερα των 10.000 μελών της οικογένειας του ΣΕΓΑΣ από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Πιο συγκεκριμένα, η χορηγία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στον ΣΕΓΑΣ κινείται σε 2 επίπεδα:

• Σε πρώτο επίπεδο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προσφέρει 12 υποτροφίες πλήρους φοίτησης σε ειδικότητα των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στους αθλητές των εθνικών ομάδων (του κεντρικού σχεδιασμού) του ΣΕΓΑΣ

• Το δεύτερο επίπεδο της χορηγίας αφορά σε σπουδές στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ για τα 10.000 μέλη της οικογένειας του ΣΕΓΑΣ και του στίβου (εν ενεργεία αθλητές, κριτές, παράγοντες και εθελοντές), στην προνομιακή τιμή των 2.500 ευρώ ανά έτος σπουδών (ήτοι έκπτωση 1.500 ευρώ σε τιμές τιμοκαταλόγου) για εγγραφές έως 15 Οκτωβρίου 2013.

Η συμφωνία αφορά στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.

Καθηγητής ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΞΥΝΗΣ, πρόεδρος του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ

«Ανταποδίδουμε εκπαίδευση στους αθλητές μας»

«Υπέρτατος στόχος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στα 56 χρόνια λειτουργίας του, ήταν πάντα η προσφορά στην Παιδεία και την ποιοτική εκπαίδευση για τους νέους μας. Με γνώμονα λοιπόν αυτό, κάνουμε ένα βήμα παραπέρα και προχωράμε σε μια ακόμα ρηξικέλευθη πρωτοβουλία. Συνεργαζόμαστε με τον ΣΕΓΑΣ, προσφέροντας 12 υποτροφίες πλήρους φοίτησης σε ειδικότητα των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στους αθλητές των εθνικών ομάδων του κεντρικού σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ, καθώς και σπουδές στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ για τα 10.000 μέλη της οικογένειας του ΣΕΓΑΣ και του στίβου -εν ενεργεία αθλητές, κριτές, παράγοντες και εθελοντές- σε προνομιακή τιμή.

Με αυτή τη στρατηγική συμμαχία με τον ΣΕΓΑΣ, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ επιθυμεί να επιβραβεύσει και να τιμήσει τους Έλληνες αθλητές μας, ανταποδίδοντας εκπαίδευση, για την προσφορά τους στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, και τη συμβολή τους στην ανύψωση της χώρας μας και του εθνικού μας φρονήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
FT
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;