Esquire | Η Σκάρλετ Γιόχανσον πιο σέξι γυναίκα του κόσμου (για δεύτερη φορά)

esquire-russia-scarlett-johansson-2013-cover-1

Με τη χυμώδη σιλουέτα της και το εντυπωσιακό πρόσωπό της η Σκάρλετ Γιόχανσον παίρνει επάξια για δεύτερη φορά το βραβείο από το περιοδικό Esquire ως η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου!

Πιο συγκεκριμένα, η Γιόχανσον είχε αναδειχτεί η πιο σέξι γυναίκα και το 2006, ενώ είναι η μόνη στην οποία το περιοδικό έχει δώσει αυτόν τον τίτλο δύο φορές.

Μάλιστα, η πανέμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες, οι οποίες θα προβληθούν αυτό το φθινόπωρο. Στην ταινία «Don Jon» παίζει το ρόλο της ερωμένης ενός ανθρώπου εξαρτημένου από την πορνογραφία, στο θρίλερ φαντασίας «Under the Skin» υποδύεται μια σαγηνευτική εξωγήινη, ενώ έχει δανείσει και τη φωνή της στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Her».

«Ξέρεις πρέπει να βιαστώ», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό. «Είμαι μια 28χρονη γυναίκα που εργάζεται στο χώρο του κινηματογράφου, σωστά; Σύντομα οι ρόλοι που θα μου προσφέρονται θα είναι αυτοί της μητέρας (των μεγαλύτερων σε ηλικία γυναικών). Και μετά σταματούν οι προτάσεις».

Τέλος, τον περασμένο μήνα η Γιόχανσον ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ, ενώ ο προηγούμενος γάμος της με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς έληξε το 2011, μετά από 3 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
FT
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
ΤΕΛ
56 - 61
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;