Glovo.con | 4 Εθελοντικές κοινωνικές δράσεις για την Κυριακή!

glovo 3

Ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους της GloVo είναι η ανάπτυξη των νέων. Πιστεύουμε ότι οι νέοι μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις στην Ελλάδα και να κάνουν φανταστικά πράγματα, όταν υποστηρίζονται επαρκώς. Η Εκπαίδευση, η Ανάπτυξη και η ενασχόληση με τον Εθελοντισμό είναι μερικά από τα στοιχεία-κλειδιά που μπορούν να βοηθήσουν τους νέους ανθρώπους να συμβάλουν σε κοινωνικές, πολιτισμικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές αλλαγές στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

4 εθελοντικές κοινωνικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριάκη 6/10 από τις 11.30μμ – 15.00μμ:

i) Ανάπλαση και δεντροφύτευση περιβάλλοντος χώρου της στέγης φιλοξενίας δράσεων πολιτών του Δήμου Αθηναίων ‘ΣυνΑθηνά’ επί της οδού Αθηνάς, απέναντι απ’ τη Βαρβάκειο Αγορά με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων

ii) ‘Social Cooking’ όπου, σε συνεργασία με το ‘We Cook for Good’ και τους Σεφ του, θα μαγειρευτούν και θα διανεμηθούν μερίδες φαγητού στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηνών (ΚΥΑΔΑ) μέσω των δικτύων του ‘ΜΠΟΡΟΥΜΕ’.

iii) Επαφή και γνωριμία των εθελοντών με τον Υμηττό, σημείο δράσης θα είναι η περιοχή της Αργυρούπολης όπου Θα ακολουθήσει περίπατος γνωριμίας με την περιοχή καθαρισμος και καταγραφής των απορριμμάτων αλλά και επαφή με το αντικείμενο της δασοπροστασίας σε συνεργασία με την ‘Ώρα για Δράση’, υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού.

iv) Απλές αλλά σημαντικές πράξεις στην Αθήνα σε συνεργασία με το ‘City of Errors’ δοκιμάζοντας για πρώτη φορά το application “City of Terros” καθώς ο εθελοντισμός δεν είναι αναγκαστικά κάτι οργανωμένο, αλλά ένας τρόπος ζωής! (και να κουβαλήσεις τα ψώνια της γιαγιάς της πολυκατοικίας σου 1 φορά το μήνα, εθελοντισμός είναι! και αυτό θέλουμε να προωθήσουμε!).

GloVo – Global Volunteers Platform – www.facebook.com/GloVoPlatform

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;