Μαρκ Τζέικομπς | Εγκαταλείπει τον οίκο Louis Vuitton

20131003_moda

«Δεν λέω ποτέ αντίο», δήλωσε ο Μαρκ Τζέικομπς στο κλείσιμο της επίδειξης της τελευταίας του συλλογής στο Παρίσι κι έτσι επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που οργίαζαν τους τελευταίους μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από 16 χρόνια στην καλλιτεχνική διεύθυνση, ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής Μαρκ Τζέικομπς εγκαταλείπει τον οίκο Louis Vuitton, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Women’s Wear Daily» ο Μπερνάρ Αρνό, επικεφαλής του παγκόσμιου ομίλου ειδών πολυτελείας LVMH, στον οποίο ανήκει και ο Γαλλικός οίκος, και επιβεβαίωσαν επίσης ο ίδιος ο σχεδιαστής και ο συνεργάτης του Ρόμπερτ Ντάφι.

Μάλιστα, ο σχεδιαστής σε σημείωμά του προς τους προσκεκλημένους της τελευταίας του επίδειξης, ευχαριστούσε τις γυναίκες που τον ενέπνευσαν, από την Εντίθ Πιαφ ως την Κέιτ Μος, το περιβάλλον του, αλλά και τους Ρόμπερτ Ντάφι και Μπερνάρ Αρνό.

Όσον αφορά στο λόγο της αποχώρησής του από τον Louis Vuitton, όπως αναφέρει η WWD, ο σχεδιαστής θέλει να προετοιμάσει την είσοδο στο χρηματιστήριο της δικής του μάρκας.

Ο όμιλος LVMH, ο Ρόμπερτ Ντάφι και ο ίδιος ο σχεδιαστής κατέχουν από το ένα τρίτο της εταιρείας αυτής, ενώ το συμβόλαιο του Τζέικομπς στον Louis Vuitton «λήγει» σε μερικές εβδομάδες, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αφού η προηγούμενη ανανέωσή του είχε γίνει μόνον για έναν χρόνο, όπως αναφέρει πηγή που ρώτησε το Γαλλικό Πρακτορείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;