Τσίπρας: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εγγυηθεί τη δημοκρατική ομαλότητα

Τσιπρασ

Συναγερμός για μπλοκάρισμα ενδεχόμενης διχαστικής προβοκάτσιας για ετσιθελική παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία

«Η εξάρθρωση της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής αποτελεί δικαίωση του αντιφασιστικού κινήματος και του ΣΥΡΙΖΑ… Ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να προχωρήσει στο αυτονόητο κάτω από την πίεση της ελληνικής, αλλά και της διεθνούς κοινής γνώμης. Δεν ήταν επιλογή τους. Αναγκάστηκαν», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας για τις συλλήψεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας τους «ακραίους του Μαξίμου», για συνέχιση προβολής της θεωρίας των δύο άκρων και της στρατηγικής της έντασης, με στόχο «να δυναμιτίσουν το πολιτικό σκηνικό».

Τέλος, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι αυτά γίνονται ως κυβερνητικός αντιπερισπασμός για να ληφθούν και νέα μέτρα και να ξεπουληθούν παραγωγικές δημόσιες επιχειρήσεις. Γι’ αυτό, όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ «όχι μόνο πρέπει να προετοιμαστεί για προβοκατόρικες ενέργειες, αλλά να εργαστεί για να τις ακυρώσει». «Να απομονώσουμε όσους δεν διστάζουν ακόμα και τον διχασμό, προκειμένου να μείνουν   στην εξουσία. Και να αποτελέσουμε εγγύηση της ομαλότητας και της σταθερότητας για τη μεγάλη δημοκρατική πλειοψηφία του λαού μας» έκλεισε λέγοντας ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Νωρίτερα, σε συνάντηση του Α. Τσίπρα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ) για την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε εφαρμογή του τρίπτυχου «Αναδιοργάνωση-Εκπαίδευση-Εκδημοκρατισμός». Δήλωσε, με αφορμή των τη διάβρωση από τη ΧΑ μελών του Σώματος, όπως προκύπτει από τα τελευταία γεγονότα, ότι η κοινωνία χρειάζεται μια σύγχρονη και δημοκρατική αστυνομία που να προστατεύει τον πολίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;