Στη δικαιοσύνη ο πρόεδρος της CYTA

Το ένταλμα σύλληψης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta Στάθη Κιττή εκτελέστηκε και ο κ. Κιττής αναχώρησε από τα κεντρικά γραφεία της Cyta με το χωρίς διακριτικά της αστυνομίας αυτοκίνητο των εξεταστών της υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, στο καπό τοποθέτησαν οι εξεταστές ένα κιβώτιο με έγγραφα, τα οποία συγκέντρωσαν από τα γραφεία της Cyta.

Μάλιστα, σήμερα είχαν εκδοθεί τέσσερα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση του τ/κ τεμαχίου γης της Cyta στη Δρομολαξιά, τα οποία αφορούσαν τον Πρόεδρο της Cyta, Στάθη Κιττή, και τους Ορέστη Βασιλείου, γενικός γραμματέας της Ελεύθερης Παγκύπριας Οργάνωσης Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες (ΕΠΟΕΤ), Γιάννη Σουρουλλά, προϊστάμενος υπηρεσιών Cytavision, και Γρηγόρη Σουρουλλά, λειτουργός του κτηματολογίου.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ εξασφάλισαν μαρτυρία από τον επιχειρηματία Νίκο Λίλλη, ο οποίος εμπλέκει τον Στάθη Κιττή σε μίζες που αφορούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Στις 27/8 είχαν συλληφθεί οι Νίκος Λίλλης, επιχειρηματίας και Πρόεδρος του σωματείου ΑΛΚΗ, Κώστας Μιαμηλιώτης, λοχίας της ΚΥΠ και Ελευθέριος Μούσκος,  λοχίας της Αστυνομίας.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αποφάσισε στις 10 Σεπτεμβρίου την παραπομπή τους  σε απ’ ευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου στη Λάρνακα στις 2 Οκτωβρίου 2013.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;