Κυριακάτικη Δημοκρατία | Για ατασθαλίες κατηγορείται ο βουλευτής Γ. Σταθάκης

syriza1

Δεν υπάρχει φυσικά το παραμικρό θέμα ατασθαλιών, υπογραμμίζει ο ίδιος ο κ. Σταθάκης

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για υποθέσεις ατασθαλιών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης από το 1996 έως το 2004 οδηγείται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταθάκης.

Σύμφωνα με το αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που αποκαλύπτει η Κυριακάτικη Δημοκρατία, ο κ. Σταθάκης μαζί με τους άλλους 16 παραπέμπονται για «να δικαστούν ως δράστες της αξιόποινης πράξης της απιστίας σχετικής με την υπηρεσία κατ´ εξακολούθηση και απλό κοινού, από υπάλληλο που κατά τη διαχείριση εσόδων ελάττωσε εν γνώσει του και για να ωφεληθεί ο ίδιος ή άλλος τη δημόσια περιουσία, της οποίας η διαχείριση ήταν εμπιστευμένη, στρεφόμενη κατά ΝΠΔΔ με επιτευχθέν όφελος και προξενειθήσα ζημία που υπερβαίνει το ποσό των 150.000 ευρώ με την ιδιαζόντως επιβαρυντική περίσταση του ιδιαιτέρως μεγάλου αντικειμένου της πράξης».

Τι απαντά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ FM ο Γιώργος Σταθάκης υπογράμμισε ότι όλες οι κατηγορίες έχουν κριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο αθωωτικά και αφορούσαν δαπάνες για πρόσληψη εργαζομένων και ασφάλιση του προσωπικού και πολλά άλλα πράγματα. «Η νομική εκκρεμότητα σέρνεται 10 χρόνια χωρίς να έχει εκδικαστεί. Μακάρι να εκδικαστεί σύντομα, εμείς ζητήσαμε να εκδικαστεί σύντομα. Δεν υπάρχει φυσικά το παραμικρό θέμα ατασθαλιών και αν διαβάσετε και το δημοσίευμα δεν υπάρχει καμία κατηγορία για ατασθαλίες» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Οπότε, η πλευρά η δική μας είναι σαφής, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δε φαντάζομαι ότι θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Άρα, είναι άτοπο το δημοσίευμα και μάλλον έχει πολιτικό στόχο, προφανώς εμένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;