Μπούμερανγκ η επικοινωνιακή επίθεση για το πουκάμισο του Τσίπρα

staxth kai burberry

Κι η καλύτερη διαφήμιση για την εταιρεία που όσα χρήματα κι πλήρωνε δεν θα πετύχαινε τέτοια προβολή

Καλύτερη διαφήμιση τα υποκάμισα Burberry δεν μπορούσε να γίνει. Όσα χρήματα κι αν έδινε η εταιρεία που τα παράγει, δεν θα πετύχαινε το επικοινωνιακό αποτέλεσμα που απλόχερα της δόθηκε από όσους πίστεψαν ότι πλήττουν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης επειδή φόραγε πουκάμισο της συγκεκριμένης μάρκας σε εμφάνισή του για πορεία διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής στη Θεσσαλονίκη.

Ας αναγνωρίσουν οι «φασιονοπολιτσμάνοι» του πολιτικού styling τη δυνατότητα στους πολιτικούς αρχηγούς να επιλέγουν τουλάχιστον να φοράνε όποιο πουκάμισο τους αρέσει. Χωρίς αντίστροφο ρατσισμό μάρκας για οποιονδήποτε εξ αυτών διαλέγει να βγει από το σπίτι του με ένα πουκάμισο που για τον οποιονδήποτε λόγο έχει στη ντουλάπα του και του γουστάρει να το φορέσει!

Το πολύ το κυρ-ελέησον το βαριούνται στο τέλος οι πάντες και στο τέλος τους πόντους τους χάνουν εκείνοι που υπερεπενδύουν στον πολιτικά ανούσιο εντυπωσιασμό! Κι όσο κι αν κάνει μια πρώτη εντύπωση το αστειάκι για το ακριβό πουκάμισο του Τσίπρα, προφανώς και δεν είναι υποχρεωμένος ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εξηγήσει αν το αγόρασε με χρήματα από τη βουλευτική αποζημίωσή του – που λογικά όλοι αντιλαμβάνονται ότι είναι υπεραρκετή για κάτι τέτοιο – ή αν ακόμα-ακόμα του το έκανε δώρο κάποιος ας πούμε «μπατζανάκης» ή οποιοσδήποτε άλλος.

Όλα τα ρεκόρ δωρεάν διαφήμισης έσπασαν, βέβαια, όταν έφτασε το θέμα να αποτελέσει ερώτημα και στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Κι ορθώς απαξίωσε το ερώτημα ο Α. Τσίπρας, αλλά όπως έλεγε κι ένας φίλος σε σχετική κουβέντα σχολιασμού του… συμβάντος, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε στην εισαγωγή της απάντησής του να πει στον ερωτώντα: «Βάλτε σας παρακαλώ το καπελάκι και τη “μυτούλα”, γιατί οι δημοσιογράφοι της αίθουσας σας μπερδεύουν με συνάδελφό τους»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;