Ο Τσίπρας πάει και… επισήμως Θεσσαλονίκη!

tsipras

Μετά τις παρουσίες των κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη και άλλων πολιτικών ταγών, είναι η σειρά του Αλέξη Τσίπρα να μεταβεί για την επίσημη επίσκεψη του στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με καλεί δημοσκοπική εικόνα στις αποσκευές, μετά από δημοσίευση δημοσκόπησης που δείχνει το κόμμα του με 1,5% μπροστά έναντι της ΝΔ. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εκθέσει το πολιτικό του πλαίσιο στην καθιερωμένη συνάντηση με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της πόλης, αλλά έχει επιλέξει ανοιχτή συζήτηση με μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μετά από μια αρχική εισήγησή του θα προβούν στις δικές τους ερωτήσεις για τις θέσεις εξόδου από την κρίση και τη συνεχιζόμενη ύφεση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για το πλήρες επικαιροποιημένο πρόγραμμα του κόμματός του ο κ. Τσίπρας θα το γνωστό μέσω ομιλίας που θα εκφωνήσει από το Λευκό Πύργο το Σάββατο το βράδυ, λίγες ώρες πριν τη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής που επίσης αναμένεται με ενδιαφέρον.

Ο κ. Τσίπρας φυσικά παραβρέθηκε και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην πόλη ενισχύοντας τη λαϊκή διαμαρτυρία για την παρουσία-αστραπή του Πρωθυπουργού στην Έκθεση, αλλά τώρα είναι εκείνος που καλείται να αναλύσει διεξοδικά και να δώσει πειστικές απαντήσεις στους εκπροσώπους του Τύπου για το σχέδιο εξόδου από την κρίση που προκρίνει το κόμμα του και ζητά για αυτό την έγκριση από τον ελληνικό λαό, μέσω εκλογών που η Κουμουνδούρου θεωρεί ότι πρέπει να διεξαχθούν «τώρα»!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης Τσίπρα στη ΔΕΘ:

Την Παρασκευή 13/9 στις 19:30 θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο. Το Σάββατο 14/9 στις 10:00 το πρωί θα επισκεφθεί τον χώρο της 78ης ΔΕΘ και θα έχει συνάντηση με την Διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO A.E. Μισή ώρα αργότερα θα συναντηθεί με το Σωματείο Εργαζομένων στην ΔΕΘ- Ηelexpo και στις 11.00 θα κάνει περιοδεία στον εκθεσιακό χώρο και τα περίπτερα της έκθεσης. Στις 12:30 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και στις 13:30 με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Για τις 18:30 είναι προγραμματισμένη ομιλία και συνάντηση – διαβούλευση με τους παραγωγικούς φορείς (Αιθ. 2 «Ελλοπία», Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης). Την Κυριακή 15/9 στις 13:00 θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που δίνει κάθε πολιτικός αρχηγός. Ναι αυτή που απέφυγε ο Αντώνης Σαμαράς, για τους δικούς του λόγους, δικαιώνοντας τις αιχμές του Δημάρχου Μπουτάρη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;