Ιταλός εναντίον Ιταλών...

eurobasket 2013 (1)

Μεγάλη δίκαιη και ομαδική νίκη. Ο Ζήσης (11ασιστ) έπαιξε για το φίλο του και ο Μπουρούσης παίζοντας ένα από τα καλλίτερα παιχνίδια του έδωσαν την ώθηση στην ομάδα ώστε να κάνει το 3-0. Σήμερα με την Ιταλία πιστεύω ότι η Ελλάδα θα κερδίσει γιατί υπερτερεί σε πραγματικό ταλέντο έναντι της Ιταλιας. Οι παίκτες στου Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που αποτελούν τον κορμιού της ελληνικούς ομάδας τα τελευταία 5 χρόνια έχουν κερδίσει 4 φορές την ευρωλίγκα. Παρότι σήμερα στο γήπεδο θα υπάρχουν πάνω απλό 3000 Ιταλοί φίλαθλοι γιατί το Κοπερ Απέχει μόνο 20 χιλιόμετρα από την Τεργέστη η ελληνικού ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνθήκες πίεσης κάτω από τις οποίες έχει μάθει να παίζει.

Η προϊστορία του Πιανιτζίανι με τον Τρινκιερι είναι υπέρ του Πιανιτζίανι όμως μα τα χίλια χιτώνια με το αέριο σόλο σανδάλι η ομάδα μας θα κερδίσει τους ατριπλαριστους Ιταλούς. Την ίδια ώρα στην Γεσενιτσε η Σερβία παίζει με την Λετονία σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την κατάταξη στην δυστύχημα φάση και η αήττητη Ουκρανία του Μάικ Φρατέλο παίζει με την Γαλλία.

Αργότερα θα πούμε πολλά καινούργια ενδιαφέροντα και πιο αναλυτικά.

Ρετρό

Ήταν 10 Ιουνίου 1987 όταν βρισκόμασταν στο ΣΕΦ κι έπαιζε Ελλάδα Ιταλία για το ποιος θα προκριθεί στο φάιναλ φορ. Ο Τρινκιερι με το Πιανιτζίανι 18χρονοι τότε θα καθόντουσαν στην τηλεόραση και θα περιμέναμε στην rai 2 η αήττητη επί 32 χρόνια ΙΤαλια να κερδίσει την Ελλάδα του Νικ Γκάλη. Όμως με 38 πόντους του Γκάλη , 14 του Καμπούρη έριξε στο καναβάτσο την αήττητη Ιταλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;