Ευρωμπάσκετ 2013 | Τα δύσκολα είναι μπροστά, του Drazen29

1021680

Μην γελιέστε από την άνετη επικράτηση επί της χειρότερης Ρωσίας της τελευταίας 15ετίας…

Του Μανώλη Περρή*

Perris Manolis picture

Εύκολη η νίκη χτες της Εθνικής απέναντι στην χειρότερη Ρωσία των τελευταίων 15 ετών, μετά από 5 ήττες που είχε η Εθνική μας στις τελευταίες διοργανώσεις από την Ρωσία.  Βέβαια τότε η Ρωσία ήταν μια άλλη ομάδα.

Χτες με διακριθέντες Περπέρογλου, Καϊμακόγλου και γενικά όσους παίζουν 3-4 η εθνική έκανε μια σίγουρη νίκη. Δυστυχώς όπως είναι αυτή η διοργάνωση και 8-0 να κάνεις στα πρώτα ματς αν στο 9ο χάσεις είσαι ουσιαστικά εκτός πορείας διοργάνωσης και  έχεις χάσει το στόχο σου. Δέκα ομάδες κυνηγάνε αυτόν τον στόχο, τις πέντε θέσεις για το μουντομπάσκετ της Ισπανίας. Η Ισπανία ως διοργανώτρια το έχει εξασφαλίσει και είναι η μόνη ομάδα που παίζει για τον τίτλο.

Το ρίσκο του Τρινκέρη να μην πάρει 4ο guard όπως Κατσίβελη, γιατί τον Παπά δεν θα τον έπαιρνα ούτε εγώ, καθιστά τη συνέχεια δύσκολη ακόμη και αν κάνεις 5-0. Ο Σλούκας δεν είναι play-maker, απλώς κατεβάζει την μπάλα. Καταλαβαίνω γιατί βάζει τον Μπράμο και  παίζει 2, επειδή δεν έχουμε κλασσικό 5άρι, αλλά… αν είσαι γυναίκα όσο και να βαφτείς πρέπει να είσαι και όμορφη!

«Τον αποθεώνουν, εγώ τι να γράψω;»

Το 1996 ο Παναθηναϊκός με προπονητή τον Μάλκοβιτς έπαιζε μες την Κροατία  στο Σπλιτ και γνωστός αρχισυντάκτης αθηναϊκής εφημερίδας είχε στείλει νεαρό δημοσιογράφο να καλύψει το ματς. Σκοπός του ρεπορτάζ ήταν να γράψει αρνητικά σχόλια για τον Μάλκοβιτς. Μπαίνοντας ο Σέρβος Μάλκοβιτς μέσα στο γήπεδο 5.000 Κροάτες τον χειροκροτούσαν επί ένα τέταρτο. Τότε ο δημοσιογράφος πήρε τηλέφωνο τον αρχισυντάκτη και του είπε: «κ. Μάλη εγώ τι να γράψω;»

Αξίες σαν το Μάλκοβιτς και τον Ίβκοβιτς δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο και ξέρουν το μπάσκετ σε όλες τις διαστάσεις τους. Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν μπορεί να υπάρχει φόβος ούτε για τους αήττητους Ισπανούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;