Ανοιχτή Πρόσκληση Αλληλεγγύη 2013 - 2014

allilegyh

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το πρόγραμμα κοινωνικής δράσης Αλληλεγγύη ανοίγει πανιά! Προσκαλούμε εθελοντές διδάσκοντες σε μαθήματα Τεχνών, Γλωσσών, Σχολικά, Επαγγελματικής Κατάρτισης, Ειδικής Αγωγής, να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους και την έμπνευσή τους στην κοινότητα.

Το πρόγραμμα Αλληλεγγύη ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο βασισμένο σε μια ιδέα: τη δημιουργία ενός δικτύου αλληλοβοήθειας, με την εθελοντική προσφορά δεκάδων δωρεάν μαθημάτων, ανοιχτά προς το κοινό. Έναν χρόνο αργότερα, πάνω από 500 μαθητές παρακολούθησαν 50 διαφορετικά μαθήματα, προσέφεραν στην κοινότητα, δημιούργησαν καλλιτεχνικά δρώμενα, συνεργασίες και δυνατές φιλίες!

Το πρόγραμμα αποτελείται από 3 κύκλους μαθημάτων. Ο Α΄ κύκλος ξεκινά από 1η Οκτωβρίου – 15η Δεκεμβρίου 2013. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Βρυσάκι Χώρο Τέχνης και Δράσης στην Πλάκα και φέτος θα δοθεί έμφαση και σε μαθήματα που απευθύνονται σε ευπαθείς ομάδες.

Αν θεωρείτε ότι διαθέτετε την απαραίτητη εμπειρία για να προτείνετε ένα νέο μάθημα στο πρόγραμμα «Αλληλεγγύη», μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: fringe[at]sinthesis.gr.

Aπό το Αthens Fringe Festival

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;