Οι 10+1 τύποι που θα πετύχεις σε μία ελληνική παραλία.

Paradise-Beach-Mykonos

Τα μπάνια του λαού είναι ήδη εδώ, και δε θα μπορούσε να λείπει ένα τέτοιο άρθρο από τη συλλογή μας. Πήγαμε, είδαμε, φύγαμε, κάτσαμε, γράψαμε. Αν λείπει κάτι, το λες στα σχόλια. Ξες εσύ.

  1. Το παιδάκι στην άμμο. Δεν ενοχλεί κανέναν, αν δεν πετάει την άμμο στους υπολοίπους. Φτιάχνει τα πυργάκια του, σκάβει τις λακουβίτσες του, κύριος.
  2. Το παιδάκι που κλαίει. Χωρίς σχόλια. Όλοι κάνουμε τις ίδιες σκέψεις εκείνη την ώρα. Ακόμη και οι γονείς του.
  3. Η μάνα. Παντού υπάρχει. Αυτή έχει και υποκατηγορίες: Η μάνα με το τάπερ, η μάνα που γκρινιάζει, η αδιάφορη μάνα, η τούμπανο μάνα.
  4. Ο πατέρας. Συνήθως πίνει μπύρα ή διαβάζει εφημερίδα. Ό,τι και να γίνεται γύρω του. Ίσως κοιτάει και κανένα κώλο.
  5. Ο σφύχτης. Ρακέτες, πέρα δώθε η παραλία και πολύ σφίξιμο στο περπάτημα. Γενικά ιστορίας. Τον μισούμε.
  6. Ο βατραχάνθρωπος. Δεν πα να είναι τίγκα στον κόσμο η παραλία; Πάντα θα εμφανιστεί ο τύπος με τη στολή και το ψαροντούφεκο, γιατί.. έτσι. Επίσης τον μισούμε.
  7. Ο πέφτουλας. Αυτός έχει πλάκα. Θα ήθελε να είναι σφύχτης, τον κέρδισαν οι μπύρες. Θα ήθελε να βρει γκομενάκι στην παραλία, πάλι οι μπύρες θα τον κερδίσουν.
  8. Οι ηλιοθεραπεύτριες. Δεν ήξερα πως αλλιώς να τις πω. Είναι αυτές που κάθονται με τις ώρες στον ήλιο, ψάχνοντας τους 10+1 τρόπους να μαυρίσουν σε ένα σ/κ. Τις παρατηρείς να κοιμούνται ή να αλείφονται. Χμ…
  9. Οι γκόμενες. Γενική κατηγορία. Υποκατηγορίες, ανάλογα με το μαγιό. Τι εννοείς δεν είναι σωστή κατηγοριοποίηση; Εμένα να ρωτάς.
  10. Οι διαβαστεροί. Αυτοί είναι σαν το παιδάκι στην άμμο. Δεν ενοχλούν κανέναν. Θα καταλάβουν πως πέρασε η ώρα όταν δεν υπάρχει ήλιος για να βλέπουν, ή όταν ο ήλιος τους έχει κάψει τόσο πολύ που μπορείς να τηγανίσεις αυγά στους ώμους τους.
  11. Τα party animals. Θα ξεκινήσουν με μπύρες και αν δουν ότι δεν αποδίδουν, θα συνεχίσουν με οτιδήποτε. Απολαυστικοί όταν είναι 6 ώρα το απόγευμα και χορεύουν μόνοι τους στην καντίνα της παραλίας με τη “τζουτζούκα” του Πανταζή.

Σε τι παραλίες έχω πάει θε-μου;

ΥΓ 1: Τώρα που το σκέφτομαι, δεν έγραψα καθόλου για τουρίστες. Είμαι κύριος.

ΥΓ 2: Αν ξέχασα κανέναν, μην τα ξαναλέμε. Σχόλια!

ΥΓ 3: Ευχαριστώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;