10 + 1 υποσχέσεις που αθέτησες (και) αυτό το καλοκαίρι.

greek summer moments

Κάθε χρόνο τα ίδια. Έρχεται το καλοκαίρι και δίνουμε υποσχέσεις, πρώτα στον εαυτό μας και μετά στους άλλους (ή στους άλλους για τον εαυτό μας μπας και τις τηρήσουμε), αλλά αυτό. Κάθε χρόνο τα ίδια.

Παραδέξου το, σε κάποια είσαι το ίδιο ένοχος. Και μπορείς να το εξομολογηθείς στα σχόλια. Να δούμε πόσο αληθινή θα βγει η λίστα.

Οι υποσχέσεις που αθέτησες και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν και ίσα που προλαβαίνεις να κάνεις μία προσπάθεια για την τιμή των όπλων, είναι:

  1. Θα πάω γυμναστήριο, δε θα τα παρατήσω και φέτος. Και πήγες. Και γράφτηκες. Ετήσιο πρόγραμμα. Και την έχεις ξαναπατήσει. Εγώ θα στα λέω;
  2. Θα σταματήσω να τρώω πολύ. Και το κάνεις. Και δεν τρως όλη μέρα. Και φτάνει η νύχτα. Και βγαίνεις. Και δε χωράς να μπεις στο σπίτι μετά από τα burgers.
  3. Θα κανονίσω διακοπές πιο οργανωμένα φέτος. Δε θα ψάχνομαι τελευταία στιγμή. Και καταλήγεις στα ενοικιαζόμενα δωμάτια του κυρ-Τάσου.
  4. Θα μαυρίσω στις διακοπές. Και έχεις κανονίσει οι διακοπές σου να είναι ένα τριήμερο. Και πας στη θάλασσα. Και κάθεσαι στον ήλιο για να μαυρίσεις. Και μετά ψάχνεις γιαούρτια στα φαρμακεία.
  5. Θα την πέσω σε όποια μιλάει ελληνικά. Χωρίς σχόλια, ξέρεις.
  6. Θα πάμε σε όλα τα μαγαζιά του νησιού, θα μας συζητάνε για πάντα. Και φτάνεις. Και κάποιος (πάντα) κάτι παθαίνει και δε βγαίνετε. Αλήθεια, υπάρχει φορά να πας διακοπές με φίλους/γκόμενα γουατέβερ και να μην αρρωστήσει κάποιος; Παράπονο το έχω.
  7. Θα κλείσω ξενοδοχείο με πρωινό για να γλυτώσουμε λεφτά. Καλά αυτό είναι το άκρον άωτον, προσπαθώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που ξύπνησα για πρωινό σε ξενοδοχείο.
  8. Θα κάνω αποχή από το ίντερνετ. Έλα, τα έχουμε πει.
  9. Θα προσέχω με το φαγητό. Και καταλήγεις με σουβλάκια. Πρωί. Μεσημέρι. Βράδυ. Γενικά. Σουβλάκια.
  10. Θα διαβάσω ένα βιβλίο. Γιατί ρε άνθρωπε; Δεν καταλαβαίνεις πως τα κουβαλάς τζάμπα; Εδώ το μάθημα που έμεινες στη σχολή για Σεπτέμβρη κουβαλάς και δεν το ανοίγεις ποτέ. Αλλά ξέρω. “Του χρόνου θα διαβάζω”. Ναι.
  11. Θα είναι οι καλύτερες διακοπές της ζωής μου. Τώρα χωρίς πλάκα, νομίζω όσο περισσότερες προσδοκίες υπάρχουν στις διακοπές, τόσο χειρότερες καταλήγουν.

Το μόνο που τηρείς, είναι το “Θα αλλάξω φωτογραφία προφίλ”. Ε ναι. Αυτό γίνεται αυτοσκοπός.

Σε κάθε περίπτωση, τη φάση την ξέρεις: Ό,τι πιστεύεις πως ξέχασα, πες το στα σχόλια μήπως βγάλουμε και 2ο μέρος.

Ευχαριστώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;